From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: 1 uge tilbage❗

Læser ... du kan ikke tænke over det ret meget længere.

Kære Læser,

Udtalelse fra Luise, hold 7 på Sundhedsrådgiveruddannelsen:

Jeg er virkelig glad for, at jeg har valgt at udbygge min arbejdspalette med sundhedsrådgiveruddannelsen.

Det har været både et personligt og arbejdsmæssigt plus.

Den store vidensbank, Umahro trækker på i sin undervisning, har givet mig en mere sammenhængende forståelse af de forskellige planer, hvorpå sundhedsarbejdet skal foregå.

Det at have en større indsigt i hvad biologi og "biologisk logik" betyder, at når jeg ser på både egne og mine klienters sundhedsmæssige udfordringer, er jeg meget bedre rustet. Men ikke mindst vigtigheden af, at trods kompleksiteten i kroppens biologi, så er det muligt at gøre store sundhedsfremskridt med ganske få redskaber.

Ligesom Umahro samtidig formår at sætte fokus på, at der i særligt svære tilfælde skal gøres i nørderi og ihærdig struktureret forsøgen sig frem før brikkerne falder på plads.

Jeg vil anbefale uddannelsen til dig, der tør udfordre dig selv om sundhed og gerne formidle din ny tilegnede indsigt til andre had enten det er til familie og venner eller på et arbejdsmæssigt plan.

IMG_4622

  • HVAD HAR VÆRET DET ALLERBEDSTE VED/PÅ SUNDHEDSRÅDGIVERUDDANNELSEN?

Det allerbedste ved Sundhedsrådgiver Uddannelsen er den store faglighed og dybde Umahro får formidlet stoffet med. Det har absolut ikke været kedeligt, og der er en stor videnskapacitet, hvilket gør det muligt at bevæge sig udover pensum, når det passede sig. Hvilket kun har bidraget til at undervisningen har været endnu mere spændende.

  • HVAD HAR VÆRET DIT STØRSTE PERSONLIGE UDBYTTE VED AT TAGE SUNDHEDSRÅDGIVERUDDANNELSEN?

Mit største personlige udbytte ligger i at få en bedre forståelse af hvad motion og mangel på søvn samt tilstedeværelsen af alt for meget stress betyder for kroppen. Jeg har naturligvis vidst at det var sundt at dyrke motion og at for lidt søvn og for meget stress var skidt - jeg har da også altid formidlet netop det budskab til mine klienter. Men det er pludseligt gået op for mig at det skal have meget mere overvågenhed i mit eget arbejde med min personlige sundhed.

  • HVAD HAR VÆRET DIT STØRSTE FAGLIGE ELLER KLINISKE UDBYTTE VED AT TAGE SUNDHEDSRÅDGIVERUDDANNELSEN?

Den store vidensbank som Umahro trækker på i sin undervisning - har givet mig en meget mere sammenhængende forståelse af de forskellige planer som sundhedsarbejdet skal foregå på. Det at have en større indsigt i hvad biologi - biologisk logik betyder når jeg ser på mig selv og mine klienter og deres udfordringer.

Naturligvis er der vigtigheden af at være klar over at trods kompleksitet der er i kroppens biologi så er det muligt at gøre store sundheds fremskridt ned ganske få redskaber. Men samtidig at vide at nørderri og ihærdig struktureret forsøgene sig frem til brikkerne falder på plads kan svare sig i de tilfælde hvor det grundlæggende ikke helt er hjælp nok.

  • HVAD ER DET ELLER DE BEDSTE FAGLIGE/KLINISKE REDSKABER, DU HAR FÅET PÅ SUNDHEDSRÅDGIVERUDDANNELSEN?

Der er udarbejdet nogle super støtte værktøjer til at få et overblik over klientens grundlæggende sundhedstilstand. Samtidig har det for mig givet mig endnu mere blod på tanden til at arbejde med sundhed frem for sygdom i min klinik.

  • HVAD HAR VÆRET DIT STØRSTE ELLER VIGTIGSTE SUNDHEDSMÆSSIGE "AHA" PÅ SUNDHEDSRÅDGIVERUDDANNELSEN?
Ja. det største for mig "som aldrig rigtig har sovet" var at se og acceptere, at selv om jeg kan køre på 5 timers afbrudt søvn og stadig føle mig ok - Så er jeg ikke længere villig til at betale den pris som kommer i fremtiden.
Der skal arbejdes på søvn og kvaliteten af søvn i det lille hjem.

  • VIL DU ANBEFALE SUNDHEDSRÅDGIVERUDDANNELSEN TIL ANDRE?

Ja

LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER

 


1 uge tilbage❗

Vil du, ligesom Luise, få redskaber til at hjælpe andre mennesker til at gøre store sundhedsfremskridt trods kompleksiteten i kroppens biologi?

Så har du altså "kun" 1 uge tilbage, til at nå at komme med på sundhedsrådgiveruddannelsen.

Download dit ansøgningsskema her

Deadline er onsdag 23. februar 23:59 ⏳

SIDSTE INFORMATIONSAFTEN OM HOLD 8

Deltag i mit gratis informationsmøde, hvor du kan høre mere om uddannelsen.

Det foregår  i mine lokaler i The Social House, Bredgade 63A, st. tv, 1260 København K.

Det er også muligt at deltage online, hvis du ikke kan møde op fysisk.

Har du ikke mulighed for at deltage, kan vi sende en optagelse af informationsmødet.

Har du spørgsmål inden, så kan du skrive til Betina Nygaard Bæk på bn@umahro.com eller ringe på 53536121.

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

"Food Can Change Your Life …"

FraSygTilRaskPortrætGrinerIHaven1Farver