From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: ENDNU EN EARLY BIRD RABAT TIL SUNDHEDSREVOLUTIONR HOLD 8 + PORTRÆT AF LINDA PÅ SUNDHEDSREVOLUTIONÆR HOLD 6 RÅDGIVER
ENDNU EN EARLY BIRD RABAT TIL SUNDHEDSREVOLUTIONR HOLD 8 + PORTRÆT AF LINDA PÅ SUNDHEDSREVOLUTIONÆR HOLD 6 RÅDGIVER

Kære Læser,


Sundhedsrevolutionær hold 8 starter om lige præcis 1 måned. Mandag d. 8. september for at være helt præcis

For at give dig en bedre ide om, hvem der tager Sundhedsrevolutionær-uddannelsen, hvad de får ud af det og hvordan det foregår, er her et portræt af en af deltagerne på Sundhedsrevolutionær hold 6.

LINDA DUDEK, SUNDHEDSREVOLUTIONÆR HOLD 6 PÅ RÅDGIVER-NIVEAU

Hvad er din baggrund?

”Når jeg fylder 40, så vil jeg være frisk og stærk som én på 30”

Jeg er 39 år og 4 måneder – det betyder, at jeg har 8 måneder igen til at nå mit mål. Mit udgangspunkt er mit velbefindende (Læs: manglen på velbefindende) på min 38 års fødselsdag – for 16 måneder siden. Dengang var jeg rigtig syg. Jeg følte og så gammel ud. Energiforladt, fyldt med svamp, inflammation i mave og tarm, oppustet og ækle prutter, ingen mavesyre, grå og kedelig.

Jeg er kostvejleder og har i mange år kæmpet en hård kamp for at komme ovenpå igen. Jeg endte med at spise en stram vegansk kost, men måtte til sidst opgive det, da jeg hverken kunne tåle løg, hvidløg, kål, linser, bønner eller kikærter. De sidstnævnte var min daglige protein-supplement.

Hvorfor har du valgt sundhedsrevolutionær uddannelsen?

Jeg startede med at følge Fodmap, en diæt hvor man udelukker de kortkædede  kulhydrater og derved giver tyndtarmen lidt ro. Jeg fik det væsentlig bedre og fik lyst til at finde den virkelige årsag. I min søgen startede jeg med Kernesund. Jeg kunne se, at Ninka havde lært af den bedste – nemlig Umahro. I månederne efter fandt jeg alt, hvad Umahro havde skrevet og kommenteret på nettet. Da jeg så, at han tilbød Sundhedsrevolutionær uddannelsen, så besluttede jeg mig for at give det et forsøg. Mit mål var, at helbrede mig selv.

Hvad har du indtil nu fået ud af uddannelsen?

Modulerne og temaerne rullede hen over skærmen – og jeg sugede alt til mig omkring tarmens sundhed, intolerancer, signalstoffer i hjernen og hormoner. Jeg lavede flere af de tests, som han beskrev. Step by step fik jeg helbredt de forskellige følgesymptomer. Heriblandt inflammation i mave/tarm systemet, intolerance overfor gluten, kasein og laktose, mindsket mavesyre og galde, serotonin-underskud og søvn/motion. 

Vendepunktet for mig kom, da vi begyndte at arbejde med hormoner. Alle kvinderne på min mors familie lider af hormon-relaterede sygdomme. Oftest bliver det tricket ved graviditet/fødsel af et barn. Og jeg havde været syg siden jeg fik mit andet barn. Jeg fik foretaget en del tests og fik kontakt med en professor i Sofia med speciale i bioidentiske hormoner. Det viste sig, at jeg har problemer med mit stofskifte og mine kønshormoner. Og jeg har sikkert gået med disse hormonelle problemer i mange år. De har medført, at jeg er blevet mere og mere syg. 

Da jeg kom i behandling ændrede min verden sig. Jeg fik igen overskud og lyst til livet. Jeg kunne mærke lykkeboblerne piple op gennem kroppen. Det har taget mig 16 måneder at nå hertil. Jeg er gennem Sundhedsrevolutionær blevet klogere på min krop og takker Umahro af hele mit hjerte for al den tålmodighed, som han udviser, når han igen, igen skal forklare, hvordan tingene hænger sammen. Umahro er som et leksikon fyldt med synteser, gloser og terminologier – spørg ham om noget og han vil åbne den rigtige skuffe i hans hjerne og begynde at forklare sammenhænge, årsager og behandlinger. Han er uddybende, dybdegående, faglig, humoristisk og hjælpsom – og ingen spørgsmål er for dumme eller små.

Hvordan bruger du din Sundhedsrevolutionær uddannelse?

Jeg bruger nu min viden og personlige erfaringer til at berige alle de mennesker der er omkring mig. Jeg ønsker at hjælpe og inspirere. Jeg kombinere min viden fra Sundhedsrevolutionær med fagfolk indenfor hormoner, mindfulness og psykologi samt min egen vej, hvor jeg er en af de få, der har turde at træde ud af systemet og vælge at leve mit liv. Jeg arrangerer kurser i Bulgarien, hvor jeg både direkte og indirekte bruger min teoretiske viden og inspirerer folk til at vælge deres liv.

Jeg har sammen med min dejlige familie valgt at bosætte mig i Bulgarien – jeg er et solmenneske og elsker solens D-vitaminer. Derfor er det helt fantastisk, at uddannelsen er online. Og samtidig kan jeg tage undervisningen, når det passer ind i arbejdet og familien. Lige gyldigt om du vil bruge Sundhedsrevolutionær for egen sundheds skyld eller fordi du skal bruge det professionelt, så mener jeg, at Umahro er en af de bedste.

Hvor meget tid bruger du?

Jeg bruger ca. 10-15 timer om ugen i de 2 første uger i hvert modul. Derefter bruger jeg ca. 3-5 timer på at lave lektier

EARLY BIRD RABATTEN ER DER STADIGVÆK

Hvis du tilmelder dig nu og betaler i en rate, får du følgende:

  1. Din plads på Sundhedsrevolutionær hold 8 med 10% rabat
  2. Et lukket webinar for alle deltagere på Sundhedsrevolutionær hold 8 der tilmelder sig med dette tilbud. Webinaret afholdes mandag d. 18. august 21:00-22:30, hvor du kan stille mig spørgsmål "live" over nettet

Early bird rabatten med det ekstra webinar gælder til og med fredag d. 15. august kl. 16:00, så du skal slå til snart.

HVOR MEGET RABAT ER DET FOR MIG?

HJÆLP TIL SELVHJÆLP

Sundhedsrevolutionær hold 8 på hjælp til selvhjælpsniveau koster normalt kr. 12.500,00 alt inkl.

Men med early bird rabatten får du din plads til kr. 11.250,00 alt inkl.

RÅDGIVER

Sundhedsrevolutionær hold 8 på rådgiver-niveau koster normalt kr. 21.875,00 alt inkl.

Men med early bird rabatten får du din plads til kr. 19.687,50.

BEHANDLER

Sundhedsrevolutionær hold 8 på behandler-niveau koster normalt kr. 37.500,00 alt inkl.

Men med early bird rabatten får du din plads til kr. 33.750,00.

HVORDAN BENYTTER JEG MIG AF EARLY BIRD RABATTEN?

Du benytter dig af early bird rabatten ved at tilmelde dig nu og betale i 1 rate med kreditkort.

Og så skal du selvfølgelig bruge de rabatkoder, der giver dig rabatten.

De kommer her…

HJÆLP TIL SELVHJÆLP

Rabatkoden er SRU8HTSHEXTRAEARLY

Den skal indtastes lige som den står og med store bogstaver.

KLIK HER FOR AT LÆRE MERE OM SUNDHEDSREVOLUTIONÆR HOLD 8 PÅ HJÆLP TIL SELVHJÆLPSNIVEAU

Klik så på "Køb din plads på Sundhedsrevolutionær hold 8 på hjælp til selvhjælpsniveau" og indtast så rabatkoden i feltet "Evt. promo-kode"


RÅDGIVER

Rabatkoden er SRU8RAADGIVEREXTRAEARLY

Den skal indtastes lige som den står og med store bogstaver.

KLIK HER FOR AT LÆRE MERE OM SUNDHEDSREVOLUTIONÆR HOLD 8 RÅDGIVER

Klik så på "Køb din plads på Sundhedsrevolutionær hold 8 rådgiver" og indtast så rabatkoden i feltet "Evt. promo-kode"

BEHANDLER

Rabatkoden er SRU8BEHANDLEREXTRAEARLY

Den skal indtastes lige som den står og med store bogstaver.

KLIK HER FOR AT LÆRE MERE OM SUNDHEDSREVOLUTIONÆR HOLD 8 BEHANDLER

Klik så på "Køb din plads på Sundhedsrevolutionær hold 8 behandler" og indtast så rabatkoden i feltet "Evt. promo-kode"

HVOR LÆNGE VARER EARLY BIRD RABATTEN?

Early bird rabatten varer lige præcis til og med fredag d. 15. august kl. 16:00.

For kl. 16:01 slutter kampagnen og så virker rabatkoderne ikke længere.

Så inden da, skal du have benyttet dig af tilbuddet.

Hvis du altså gerne vil have 10% rabat og et lukket webinar kun for early birders, så skal du slå til nu eller i alt fald inden fredag d. 15. august kl. 16:00.

HVAD NU HVIS JEG IKKE VIL BETALE MED KREDITKORT? KAN JEG SÅ IKKE FÅ EARLY BIRD RABATTEN?

Jo, det kan du godt.

Så skal du tilmelde dig via mail og have betalt fakturaen du modtager med bankoverførsel inden fredag d. 15. august.

Det gør du ved at sende en e-mail til min skønne assistent Maria på hello@umahro.com, hvori du skriver hvilket niveau du gerne vil med på, dit fulde navn og adresse, telefonnummer, evt. firmanavn og CVR-nr.

Så laver Maria en faktura til dig, som du skal betale senest torsdag d. 14. august, så vi modtager pengene fredag d. 15. august.

Send en mail til Maria med en kopi/screen shot/bekræftelse af betalingen fra din netbank til Maria, lige så snart du har betalt.

JEG HÅBER AT HAVE DIG MED PÅ SUNDHEDSREVOLUTIONÆR HOLD 8…OG AT VI TALES VED INDEN DA TIL WEBINARET MANDAG D. 18. AUGUST

De bedste hilsener og bon appetit,

Umahro