From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: ATTENTION HR-ANSVARLIGE, VIRKSOMHEDSEJERE, DIREKTØRER/DIREKTRICER … OG ALLE ANDRE MED ANSVAR FOR JERES ANSATTES SUNDHED OG TRIVSEL!

På torsdag deler jeg mine bedste redskaber til at fremme personale-sundheden på den gode måde i et gratis webinar

ATTENTION HR-ANSVARLIGE, VIRKSOMHEDSEJERE, DIREKTØRER/DIREKTRICER … OG ALLE ANDRE MED ANSVAR FOR JERES ANSATTES SUNDHED OG TRIVSEL!

Kære Læser,

En ting der står helt klart i disse Corona-tider, det er at de ansattes sundhed og trivsel, er vigtigere end nogensinde.

Ja, at deres sundhed faktisk er et meget vigtigt konkurrenceparameter.

Og jeg har jo altid synes, at det er virksomheders og organisationers pligt, at skabe et sundhedsmiljø for ansatte og medlemmer.

If ever there was a time, then that time is now!

På torsdag holder jeg et gratis 45-minutters webinar om lige præcis det: Hvad skal der til og hvordan skaber man rammerne for sundhed for de ansatte i virksomheder og organisationer.

LÆS MERE OM OG TILMELD DIG WEBINARET HER

Jeg deler mine indsigter og erfaringer samt et par fremtidsvisioner og ønsker om sundhed i virksomheder og organisationer, og bagefter åbner jeg op for spørgsmål.

Jeg holder både webinaret kl. 12:00-12:45 og kl. 20:00-20:45, så du kan være med, når det passer dig i løbet af dagen.

Og det er ganske gratis.

Jeg kommer bl.a. ind på:

  1. Hvordan man skaber rammerne og motivationen for sundhed i disse tider, hvor vi er digitalt-analog-live-hybrider arbejdsmæssigt og informationsmæssigt
  2. Hvordan gamification kan bruges til at få mange flere ansatte og medlemmer motiverede og engagerede i at være eller blive sunde
  3. Hvordan man hjælper folk til at spise sundt uden forbud, fanatisme og løftede pegefingre
  4. Hvordan man hjælper mennesker til at få så meget motion og bevægelse, at det batter, men uden det bliver elitært eller uden for almindelige menneskers rækkevidde
  5. Hvordan man hjælper folk til at være sunde nok hyppigt nok til at det "virker"

Og jeg kommer selvfølgelig eksempler fra mine 21 års arbejde med sundhed, såsom kantine-transformationen i Saxo Bank og da vi fandt ud af, at der blev indtaget nok tilsat sukker til at dække energiforbruget til 30-35 marathonløb dagligt i en større virksomhed.

Så hvis du er HR-chef, virksomhedsejer, leder, direktør/direktrice, team leder, tilllidspperson o.l., og er ansvarlig for dine ansattes eller medlemmernes sundhed og trivsel, så håber jeg at se dig, og at inspirere dig.

LÆS MERE OM OG TILMELD DIG WEBINARET HER

NB: Hvis du ikke kan hverken kl. 12:00-12:45 eller 20:00-20:45, så tilmeld dig alligevel, så du kan få tilsendt optagelsen af webinaret og min præsentation. Dem sender jeg nemlig ud til alle tilmeldte bagefter.

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

FraSygTilRaskPortrætUmahroVedTavleJakkesætFarve

P.S. Tilmeld dig (selvfølgelig) også, selvom du ikke sidder med ansvar for dine ansattes eller medlemmers sundhed, men gerne vil have inspiration til sundhed i virksomheds- og organisationsregi …