From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Få din krop i en langt bedre tilstand

og forkæl dine smagsløg!

Få din krop i en langt bedre tilstand

Kære Læser,

Selvom der er en livsstils- eller velfærdssygdom, såsom type II diabetes eller en hjerte-kar- eller kredsløbssygdom, så kan du sagtens spise godt og lækkert.

Ja, du kan få mad, der er “medicin forklædt som himmerigsmundfulde”.

For lige såvel som for meget af den forkerte slags mad kan være en medvirkende årsag til en livsstils- og velfærdssygdom, eller forhindre bedring af den, så kan et skift til den rette mad være en del af behandlingen.

Det lærer du på “Fra syg til rask på 12 uger” hold 12 - at lave mad der er medicin forklædt som himmerigsmundfulde - hvor vi fokuserer på, hvordan du kan spise og leve dig rask igen (eller meget mindre syg), hvis du har en velfærds- eller livsstilssygdom. 

Du kan læse mere om forløbet her, men du kan faktisk også se mit online miniforedrag omhandlende velfærds- og livsstilssygdomme, hvor jeg også fortæller lidt om mit forløb - Se det her.

Forestil dig 12 uger med mad, der er medicin forklædt som himmerigsmundfulde. Dine smagsløg er blevet forkælet, og din krop er i en langt bedre tilstand.
Design uden navn (25)

FÅ ON DEMAND ADGANG TIL SUNDHEDS- & MADLAVNINGS-TV, LÆKRE OPSKRIFTER, MÅNEDLIGE WEBINARER OG POPULÆRE BØGER!

Som noget helt nyt, får du som deltager på mit forløb eksklusiv adgang til Umahro Universe.

Det er mit online sundhedsunivers, hvor du får on demand adgang til sundhed - & madlavnings-tv, lækre opskrifter, månedlige webinarer og populære bøger!


Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv eller ring til os på hello@umahro.com eller 53536121.

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

FraSygTilRaskPortrætUmahroComputer