From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Et dagligt, konkret overblik over dine nye sunde tiltag og vaner - gratis til dig!

Brug dette geniale skema til at danne dig et overblik over de sundhedstiltag, du kan gøre hver eneste dag

Et dagligt, konkret overblik over dine nye sunde tiltag og vaner - gratis til dig!

Kære Læser,

En ting er at have en ide om, hvad der er sundt, og hvad der ikke er sundt.

Men hvis den viden ikke bliver omsat til daglig praksis, er det jo bare "død viden", der ikke gør nogen forskel i den virkelige verden.

Derfor er det ret vigtigt, at du får oversat eller omsat din viden om sundhed og dine intentioner om at gøre sunde ting - til noget helt konkret.

Så jeg tænker, at du kan have store glæde af dette skema (der kommer et download link nedenfor), hvor du helt konkret og specifikt bestemmer dig for, hvad det er, du vil gøre m.h.t. morgenmad, frokost, aftensmad, snacks, drikkevarer, bevægelse, motion o.s.v. hver eneste dag.

Du danner dig et overblik over, hvad det specifikt er, du vil gøre, med de 10-12 sundhedsvalg du træffer hver dag … om det er bevidst eller ubevidst.

Skemaet hjælper dig med at blive bevidst om, hvad det er, der påvirker din sundhed i din hverdag, og gøre det meget konkret m.h.t., hvad du vil gøre hver dag.

Det er også det skema, som deltagerne på det kommende fire-ugers forløb "Sundt og stærkt 2021 med Umahro" de skal bruge og opdatere hver eneste uge i forløbet.

Og det er et redskab, jeg er begyndt at bruge i klinikken, og som eleverne på sundhedsrådgiveruddannelsen og de Umahro-Certificerede Sundhedsrådgivere også begynder at bruge.

DOWNLOAD SKEMAET

TILMELD JER TO ELLER FLERE SAMMEN TIL "SUNDT OG STÆRKT 2021" OG FÅ 100 KR. RABAT HVER

På mandag starter "Sundt og stærkt 2021" med Umahro, hvor vi laver et fire-ugers "sundheds-afsæt", fremfor et nytårsforsæt.

Hvis du vil "give" mig fire uger, så giver jeg dig inspiration og motivation, så kan du mærke, hvordan det føles, hvis du træffer en masse bevidste sundhedsvalg hver eneste dag fire uger i træk … og bruger det som afsæt for at leve sundt i 2021 uden dum-fanatisme.

Forløbet koster kr. 699,00, men hvis I tilmelder jeg to eller flere sammen, så får I 100 kr. rabat hver.

TILMELD DIG ELLER JER HER

HVAD SKER DER ELLERS I JANUAR?

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

FraSundTilPersonligToppræstationUmahroFrontal