From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Når du mærker du får det bedre, bliver du endnu mere motiveret til at fortsætte din sundhedsrejse!

Se færre symptomer og få endnu mere blod på tanden

Når du mærker du får det bedre, bliver du endnu mere motiveret til at fortsætte din sundhedsrejse!

Kære Læser,

Jeg er lige blevet færdig med gennemlæsning af de eksamensopgaver, som eleverne på hold 2 på min sundhedsrådgiveruddannelse i basal sundhed skal forsvare i næste uge.

Jeg er enormt stolt over mine elever, for jeg kan se, hvordan de har udviklet sig og hvor meget de kan.

Et enkelt og effektivt redskab, som både vi bruger i vores klinik og som eleverne har brugt under uddannelse, er et velværeskemaet. Et skema hvor du rater, hvordan du har det fra hoved til tåspids.

  • Er der hovedpine?
  • Har du mavetarmgener? I så fald hvilke?
  • Er du træt? Er det fysisk eller mentalt og kognitivt?
  • osv

Skemaet giver et samlet overblik over, hvordan du har det. Det er et godt udgangspunkt for en sundhedsrejse.

Ikke fordi alle dårligdomme skal fejres, men for at kunne se, hvordan du har det til at starte med og hvordan du løbende får det bedre.

Det kan nemlig være svært at huske, hvor dårligt man havde det tidligere. Og så kan man miste motivation til at blive ved med at gøre det, der reelt har virket.

Men med udgangspunkt i velværeskemaet kan man vende tilbage og se hvordan det var tidligere, og om det så ikke er værd at holde fast i de kost- og livsstilsændringer, der har givet en forbedring. Også selvom det kræver en vedvarende indsats. 

En af de sundhedsrådgiver, der skal op til eksamen i næste uge, havde en eksamenscase, der oplevede at gå fra en samlet symptomscore på 150 til 40 på 4 uger. Det er en 75 % reduktion i de gener og symptomer, der mærkes i hverdagen. Og det gav blod på tanden, så vedkommende blev ved og endda lavede yderligere ændringer, der efter nogle måneder også kunne ses rent klinisk på selve sygdommen.

Tidligere havde vedkommende aldrig holdt fast i kost- og livsstilsændringer, til at de rigtig nåede at batte. Motivationen forsvandt, hvis ikke blodprøverne var markant bedre efter nogle uger.

Men denne gang var motivationen der. For det at kunne mærke at have det 75% “mindre dårligt” i hverdagen måtte jo betyde og at kost- og livsstilsændringerne virkede, selvom blodprøverne ikke havde rykket sig særlig meget endnu.

Så for dig selv (eller som behandlinger, rådgiver eller vejleder), så husk, at det kan være enormt givtigt at holde øje med, hvordan du eller din klient har det, udover hvad der sker med de rent kliniske ting, der kan måles og vejes.

Det kan være med til at give motivation og drivkraft. 

Test dig selv, klik på linket for at downloade velværeskemaet.

Velværeskema - Patienter.xlsx

Bliv sundhedsrådgiver • Gratis informationsmøde d. 2. sep.

Grundet den store interesse, afholder vi endnu et informationsmøde om vores Sundhedsrådgiver uddannelse • Hold 3, der starter til septemper. Det foregår nu på mandag d. 2. september  kl. 19:00 - 21:00 i vores domicil på Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup.

Så er du interesseret, så tilmeld dig her>>.

Om uddannelsen

Få min viden og mine bedste redskaber fra to årtiers arbejde med sundhed med tusindvis af 1-til-1 konsultationer, foredrag, workshops, gruppeforløb og TV-programmer. Hør hvad Siff Frost (fra Hold 1), siger om sundhedsrådgiver uddannelsen og hvordan hun bruger den viden hun har opnået:

 

Læs mere

Har du spørgsmål til uddannelsen så kontakt min uddannelsesansvarlige Julie Rohold på jr@umahro.com eller ring på 53 89 06 65. 

ANSØG HER

  

Få styr på kronisk inflammation og autoimmunsygdomme 

Døjer du med kronisk inflammation eller en autoimmunsygdom? Det kan f.eks. være gigt, kronisk tarmbetændelse, Hashimoto's, svær astma eller andet med voldsom inflammation?

Så tilmeld dig mit forløb "Fra syg til rask på 12 uger • Få styr på kronisk inflammation og autoimmunsygdomme" der starter d. 22. september. Med mig som din rådgiver og coach over 12 uger lærer du:

  • Hvad der sker under inflammation på godt og ondt…og hvad der går galt, når der opstår skadelig kronisk inflammation
  • Hvilke faktorer der kan være med til at trigge og fastholde kronisk inflammation og autoimmunitet
  • Inflammation og autoimmunitet i et Functional Medicine perspektiv
  • Screeninger, tests og undersøgelser, du enten selv kan lave eller få lavet hos egen læge/i privatregi, så du bedre kan zoome ind på, hvad der er det rigtige at gøre.
  • Hvad du selv kan gøre med antiinflammatorisk kost, ernæring, søvn, afstressning, motion og bevægelse for at få det bedre.

Så kom med på mit 12 ugers forløb, der starter d. 22 september. Læs mere og book din plads her>>.

OBS Vi har kun få pladser tilbage og åbner ikke op for flere pladser (der skal være plads til den enkelte på vores hold).

Få styr på basalsundhed

Har du brug for hjælp til din sundhedsrejse? Søger du en sundhedsrådgiver i Ringe?

Så kan Ann-Louise hjælpe dig. Hun tilbyder individuel rådgivning og skræddersyede kostplansforløb.

USR • Profilering • Ann-Louise.png

Læs mere på: www.kostbygreinert.dk.

Book AnnLouise her.

 

De bedste hilsner,

Umahro Cadogan • Sundhedsfaglig direktør

Food can change your life

FraSygTilRaskBusinessPortrætArmeneOverkorsUdeFarve.jpeg