From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Sådan understøtter du immunfunktionen her i efteråret

KØB BOGEN FRA USUND TIL SUND OG FÅ 30 DAGE GRATIS ADGANG TIL UMAHRO UNIVERSE

Sådan understøtter du immunfunktionen her i efteråret

Kære Læser,

Efteråret er ikke kun smukt med alle sine flotte farver, det er også højsæson for forkølelse, ondt i halsen og influenza. Heldigvis er der nogle ting du selv kan gøre for at understøtte immunfunktionen, så du bedre kan stå imod bakterier og vira. 

I dette nyhedsbrev:

 • Viden om, hvad du kan gøre for at styrke dit immunforsvar her i efteråret.
 • Efterårstilbud • Styrk din sundhed.
 • Har du brug for et for et kærligt og humoristisk sundhedsindspark?

Sådan understøtter du immunfunktionen

Immunforsvaret er et komplekst netværk af signalstoffer og celler, der arbejder på at beskytte dig mod ”fremmede” – dvs. bakterier, vira og mikrober. Immunforsvaret patruljerer konstant langs alle overflader (hud og slimhinder i mave-tarmsystemet, urinvejene, øjnene, svælget, næsen m.m) og inde i kroppen. 

Flere faktorer kan påvirke immmunfunktionen, herunder mangel på næringsstoffer, forstyrret tarmflora, stress, inaktivitet, rygning og for meget alkohol.

Lad mig give dig et eksempel:

En direktør der er en af mine kunder, kommer til mig med flere problemer. Det største problem er, at han er syg 1 uge om måneden. Ikke bare lidt forkølelse eller ondt i halsen, men syg så han må ligge hjemme i sengen. Ikke særlig godt, når man er direktør og hovedaktionær i en virksomhed, der vokser og ekspanderer i udlandet.
Vi undersøgte mange ting. Hans næringsstofprofil viste bl.a. mangel på D-vitamin, zink og selen. De er alle ret vigtige for immunfunktionen, så no wonder, han tilranede sig alle forkølelser, lungebetændelser, halsbetændelser o.s.v. Efter 1 måned med ekstra selen, zink og D-vitamin havde han nul sygedage. Efter et halvt år på programmet, har han været forkølet to gange, men helt uden at måtte blive hjemme fra arbejde.

Det du kan gøre for at understøtte din immunfunktion er følgende:

 • Sørg for at du er dækket tilstrækkeligt ind med de næringsstoffer der er vigtige for normal immunfunktion (D-vitamin, A-vitamin, C-vitamin, zink, selen, jod, mangan, magnesium, omega-3 fedtsyrer, omega-6 fedtsyrer, B-vitaminer).
 • Målret indtag og tilskud af fødevarer, fytokemikalier og plantestoffer, der kan understøtte en normal immunrespons, såsom gurkemeje, ingefær, rosmarin, salvie, svampe, grøn the og mælkesyrebakterier – prøv f.eks. denne opskrift på appelsin-rosmarin-vand.
 • Spis en sund og varieret kost – spis f.eks. efter de 10 kostbud og T-tallerkenen
 • Få tilstrækkelig søvn og hvile.
 • Bevæg dig dagligt
 • Begræns stress
 • Undgå rygning

Ønsker du mere viden og inspiration? Så gå ind på Umahro Universe, som er spækket med lækre opskrifter og inspirerende guides til at styrke din sundhed og vitalitet.

How to guide • Styrk dit immunforsvar.png


Efterårstilbud • Styrk din sundhed

For at give dig alle mine bedste råd til mere sundhed og vitalitet her i efteråret, så får du et særligt kombi tilbud på min bog Fra usund til sund og Umahro Universe.  

Ved køb af Fra usund til sund får du Umahro Universe i en måned helt gratis >>

 •  Fra usund til sund er min guide til dig om kost, motion, ernæring, sundhed, afstresning, søvnoptimering og livsstilsændringer, så du kan få alt den sundhed, energi, vitalitet og glæde, som du ønsker og fortjenerBogen rydder op i sundhedsmyter og giver dig viden, råd og vejledning, så du kan opnå størst mulig sundhedsgevinst uden den unødvendige fanatisme og tidsspilde. 

 • Umahro Universe, er et digitalt sundhedsunivers: her finder du videoer om sundhed (og videnskaben bag), og madlavning så du kan se hvor enkelt den sunde kost kan laves. Du finder hundredevis af opskrifter til den sunde livsstil, nemme how-to-guides, samt månedlige webinars hvor jeg tager et emne om sundhed op.

Tilbuddet løber til søndag d. 6. okt. kl. 24:00. Når du har gennemført købet af bogen, får du en mail med log-in oplysningerne til Umahro Universe.

Bog umahro universe1.png

 BESTIL TILBUDDET HER


Har du brug for et for et kærligt og humoristisk sundhedsindspark?

Så kom og oplev mig live til mit foredrag “Kan man spise og leve sig sund og rask?” på Bremen Teater i København mandag d. 14. oktober.

Foredraget handler om, hvad sundhed egentlig er og hvad du selv kan gøre, for at være sund eller blive sund igen…helt uden unødvendig fanatisme.
Så hvis du har brug for et kærligt og humoristisk sundhedsindspark, så lad os ses i Bremen mandag d. 14. okt. kl. 19:00-21:30.
 

KØB DIN BILLET HER

 

 
Early bird rabat - Skal du med på hold 4 til sundhedsrådgiver-uddannelsen?

Den 29. februar 2020 starter vi et nyt hold på vores sundhedsrådgiveruddannelse.

Specialpris • EARLY BIRD  Få 10% rabat • Tilmeld dig inden 1. nov. 

Skal du med på holdet.png
Hvis du er interesseret i uddannelsen og vil være med til at sætte et positivt sundhedsaftryk på verden, så klik på linket nedenfor. 

Ansøg om optagelse på uddannelsen her

 

 

Det siger deltagerne på hold 1 om uddannelsen:

Det er det bedste jeg har gjort, sådan føles lige nu, selvom alt den lærdom vi har fået, kun er starten på et helt nyt liv. Jeg er helt vildt overvældet af den lærdom og viden der ligger til grund for uddannelsen. Nogle gange er det måske for nørdet, til at vi kan bruge det fremover, men meget interessant. Uddannelsen holder hvad den lover. Tak!

- Britta Jacobsen, hold 1

Jeg fik det ud af det som jeg ønskede, og så lidt mere til. Det har været et spændende forløb, der klart kan anbefales.

- Jeanette Andersen, hold 1

Jeg er fysioterapeut og har længe kigget efter et sted at kunne videreuddanne mig omkring sundhed, som har styr på forskning og evidens. Det har jeg fundet hos Umahro - er virkelig imponeret over den viden han besidder, også omkring træning og skadesmekanismer i kroppen. Jeg er meget tilfreds og videregiver mine bedste anbefalinger.

- Rikke Østergaard, hold 1

 En rigtig god uddannelse der gav mig mulighed for at dykke endnu mere ned i de forskellige aspekter af sundheden og den sunde livsstil. Den har været en fantastisk overbygning på den uddannelse jeg har i forvejen.

- Siff Eleanore Celest Frost, hold 1

 

Jeg glæder mig til at inspirere dig til alt den sundhed og vitalitet, som du fortjener.

Kærlige hilsener,

Umahro

Food Can Change Your Life

Fra syg til rask på 12 uger • Hold 1 • Umahro ved tavle til Features.png