From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: SUNDHEDSREVOLUTION ANNO 2016 I FIRMAER OG ORGANISATIONER ANNO DER VIRKER
SUNDHEDSREVOLUTION ANNO 2016 I FIRMAER OG ORGANISATIONER ANNO DER VIRKER

Kære Læser,

SundhedsrevolutionIFirmaerKomprimeretmov

HVORFOR SUNDHEDSREVOLUTION I FIRMAER OG ORGANISATIONER?

Min mission i livet er at inspirere mennesker til at spise og leve sig til al den vitalitet, energi, velvære og sundhed, de fortjener, ved at give dem opskrifter, viden, redskaber, information og provokation til at gøre dette. Og det uden at det skal blive på bekostning af velsmag eller livskvalitet.

Ingen skal presses ned en bestemt kasse eller følge en bestemt kur, men alle skal have viden og muligheder for at lave og holde fast i kost- og livsstilsændringer, der gør en forskel for dem, der er langtidsholdbare og bæredygtige for dem hver især og der gør deres liv bedre.

Et oplagt sted at hjælpe mennesker med dette er lige præcis på deres arbejdsplads. Den virksomhed eller organisation, de er i, udgør jo en stor del af deres liv.

Derfor er mit mål også at hjælpe virksomheder og organisationer med at blive og skabe rammerne, hvor det bliver meget nemmere for mennesker at spise og leve sig til al den vitalitet, energi, velvære og sundhed, de fortjener og ønsker, når nu arbejde og arbejdspladser fylder så meget i vores liv.

Faktisk synes jeg, at virksomheder og organisationer er forpligtede, til at gøre alt hvad de kan, for at deres ansatte har nemmere ved at opnå sundhed. Lige præcis fordi firmaer og organisationer fylder så meget i folks liv. De har en unik position og mulighed, for at kunne gøre dette. Den må ikke forspildes.

Og jeg ser for mange virksomheder og organisationer, der ender med at gøre det stik modsatte: De får ikke gjort det sådan, at det er nemt for deres ansatte at spise og leve sig til mere vitalitet, energi og sundhed. Eller de gør det ligefrem sværere for deres ansatte at spise og leve sig til al den energi, vitalitet og sundhed, de ønsker og fortjener. Selvfølgelig ikke bevidst eller med fuldt overlæg.

Men alt for ofte ser jeg, at rammerne og vilkårerne er sådan, at de fremmer usundhed fremfor sundhed.

Det er ingen tjent med. Og hvorfor ikke gribe muligheden for at gøre noget helt fantastisk, der gavner både virksomheden og de ansatte…og derved også hele samfundet? Det er jo muligt og alle vinder.

Det er derfor, det er mig magtpåliggende at lave sundhedsrevolution i firmaer og organisationer.

HVAD ER UDBYTTET?

 • Mere sundhed både fysisk og mentalt for den enkelte og i hele organisationen
 • Mere energi og bedre humør for den enkelte og i hele organisationen
 • Mere sammenhold
 • En følelse af fællesskab
 • Det bliver en (endnu) mere attraktiv arbejdsplads
 • Langtidsholdbar og bæredygtig sundhed fremfor kortvarig hype

GRUNDFORLØBET

Hver måned afholdes der et live foredrag/workshop for de ansatte. Hvis der er flere lokationer kan foredraget webcastes til andre lokationer mens det afholdes live. Det er også muligt at optage foredraget, så alle ansatte får glæde af det senere hen.

 • Dag 1: Introduktionsworkshop/foredrag om selv-centreret sundhed (find din motivation og vejen til sundhed med kost, motion og bevægelse, søvn, stress og bedre relationer). Derefter online materiale i 4 uger der følger op på foredraget.
 • Dag 28: Foredrag om de 10 kostbud og de 5 livsstilsbud (mere dybdegående foredrag om hvad der er sund mad og hvad der er sund livsstil). Derefter online materiale i 4 uger der følger op på foredraget.
 • Dag 56: Spis og lev dig glad og i godt humør (foredrag om hvordan kost, motion, søvn og livsstil påvirker sindet på godt eller ondt). Derefter online materiale i 4 uger der følger op på foredraget.
 • Dag 84: Herrerevolution og kvindesundhed (2 separate og korte foredrag om sundhed for h.h.v. mænd og kvinder). Derefter online materiale i 4 uger der følger op på foredraget.
 • Dag 112 Afslutningsforedrag/workshop samt fest-frokost/middag. Derefter online materiale der følger op på hele forløbet. 

ONLINE FORUM

Mellem foredragene, under og efter hele forløbet er der et online forum for alle ansatte med videoer, opskrifter, guides og skriftligt materiale, så inspirationen og viden omsættes til action, vaneændringer og glæde. Materialet er designet til at komplementere foredragene og til at bygge videre på den viden og inspiration, der er i foredragene.

Der er også noget grundmateriale med inspiration til kantinen, så de kan begynde at lave/servere mad, der matcher principperne i programmet.

TILVALGSMULIGHEDER

 • Workshopdage med kantinepersonalet hvor vi arbejder med menuen og udvalget
 • Konsulentsparring med Umahro om sundhedstiltag i firmaet/organisationen (mødeforplejning, hvordan de fysiske rammer kan indrettes til at fremme mere sundhed)
 • Muligheden for at ansatte kan booke personlige sessions med mig 1-til-1 hvor jeg er onsite. Sessionerne optages, så alle får lydoptagelsen fra deres personlige konsultation med hjem.
 • Live online Q&A sessions hvor alle de ansatte kan stille mig spørgsmål, som jeg besvarer over webcam og computer

TILPASSEDE PROGRAMMER

Det er selvfølgelig også muligt at lave et program, der er unikt tilpasset jeres virksomhed eller organisation, men med udgangspunkt i, at forløbet skal være langt nok og vedvarende nok til, at der skabes bæredygtige og vedvarende sundhedsforandringer.

For livet er for kort til korte “jubi-hænderne-over-hovedet-i-3-uger-og-så-tilbage-til-udgangspunktet” forløb og programmer.

Hellere langtidsholdbar sundhed, hvor der er brugt den til, energi og ressourcer, der skal til at for at noget blive vedvarende, fremfor det andet.

HVAD ER UNIKT VED MIT FORLØB?

 • Det længere forløb giver alle deltagerne god mulighed for at blive sundere i deres eget tempo
 • Sundheden tager udgangspunkt i den enkelte person i stedet for en krakilsk kur
 • I stedet for at påtvinge alle en kur eller det samme program, så lærer alle ansatte at finde frem til deres egen bæredygtige måde at lave sundt på, med den mad og træning der virker bedst for dem og samtidig er mulig at gennemføre i deres hverdag og holde fast i, så det bliver en vedvarende livsstilsforandring fremfor et kortvarigt sundhedsprojekt
 • Der er fokus på madglæde og nydelse, fremfor kedelig askese uden smag og med en masse uholdbare forbud og restriktioner
 • Programmet er langt nok til at deltagerne får lagt kimen til livslange vaner, så det ikke blot bliver en kortvarig sundhedsdille.
 • Alle deltagerne får kendskab til en bred palette af kostvaner og møder at motionere på, så de kan finde frem til det, der er noget for lige præcis dem
 • Deltagerne får et naturligt forhold til hvad sundhed er og hvad der skal til, for at opnå og vedligeholde sundhed og vitalitet
 • Deltagerne får inspiration og viden til at lave virkelig god, velsmagende og sund mad, så den primære drivkraft for de sundere kostvaner bliver velsmag

DOWNLOAD BROCHUREN OM MIT FORLØB MED SUNDHEDSREVOLUTION I FIRMAER OG ORGANISATIONER

BOOK ET UFORPLIGTENDE TELEFONMØDE OM SUNDHEDSREVOLUTION I DIT FIRMA ELLER ORGANISATION

Det vil være mig en fornøjelse, at tage et ganske uforpligtende telefonmøde eller livemøde om mulighederne for at lave en Sundhedsrevolution i jeres firma eller organisation.

Kontakt min assistent Maria på 31329770 eller hello@umahro.com, for at booke en tid til et møde.

Så ser vi på, hvilke muligheder der er for at lave en Sundhedsrevolution hos jer.

KH og bon appetit,


Umahro a.k.a. Fidel Gastro

Sundhedsrevolutionær, køkkenrevolutionær, inspirator, sundheds-nørd, forelsket i mad, tidl. Adjunct Professor in Functional Medicine and Nutrition, træinings-freak, kogebogsforfatter og humørspreder

FØLG MIG PÅ