From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Skal du lave snigeren Læser?

Så er det NU!

Skal du lave snigeren {{firstname}}?

Kære Læser,

 

Skal du lige nå at snige dig med på det allerførste hold af 1 års klinisk mesterlære med mig?

Jeg har allerede optaget en del “lærlinge” på det første hold.

Vi starter i morgen tirsdag d. 16. november, og jeg glæder mig til at guide mine “lærlinge” (som jeg også forventer at lære en hel masse af, da de alle er eminente klinikere allerede) gennem et år med udforskning af biokemi, immunologi, fordøjelse, hormoner, Functional Medicine, stress og ro, individualiseret ernæring, tests og udredning og masser af hands on arbejde med klient-cases.

Skal du have en af de sidste pladser, så læs mere om mesterlære forløbet her. 

 

SNUP ÈN AF DE SIDSTE PLADSER 

 

Hvis du ikke er heeeelt dér endnu, hvor du føler dig klar til at komme i mesterlære hos mig, men du stadig er helt “hooked” på at få ny viden, som du kan bruge til at gøre en forskel, så vi kan få flere end en ⅓ af danskerne til at få nok motion og bevægelse til at give dem den energi og det velvære, som de ønsker og fortjener.  

Rigtig mange har svært ved at navigere i, hvad der virker og ikke virker af kost, motion og livsstilsændringer og giver derfor op … eller bruger en masse tid og energi på livsstilsændringer, der ikke har den store effekt.

Og det er der altså heller intet at sige til - derfor håber jeg du vil blive danmarks sundhedsambassadør sammen med mig!

JG_200127_Puori_Umahro_0010-edited

Hold 8 af min populære sundhedsrådgiver-uddannelse starter til februar, der er til dig der gerne vil hjælpe eller allerede hjælper mennesker med at blive sunde igen, forblive sunde eller blive endnu sundere gennem ændringer og optimering af kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, afstresning, livsstilsændringer og andre sunde tiltag.

Du kan læse masser om uddannelsen her og eller du kan tage med til mit informationsmøde her d. 30. november.

Det er gratis at deltage, og jeg vil elske at se dig!

 

TILMELD DIG GRATIS HER


Hvis du sidder tilbage med følelsen af, at du rigtig godt kunne bruge hjælp fra én af ovenstående personer, og du virkelig ønsker dig en hjælpende hånd med at gå fra syg til rask… eller en tilstand, der er bedre end sådan, som du har det nu. 

Så kan du læse mere om mine 1-til-1 konsultationen her, hvor vi hjertens gerne vil hjælpe dig!❤️


De bedste og sundeste hilsener,

Umahro


umahro • Fra sund til toppræstation