From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: "I stedet for at være på vej ned med stress

har jeg for første gang i flere måneder sendt en fræk sms til min mand."

Kære Læser,

Birgitte fra hold 2 på mit 4-ugers forløb "Sundt og Stærkt 2022 med Umahro" valgte efter et par stressende år, at prioritere og have fokus på sig selv!

“Efter et par stressende år, hvor min far først fik en blodprop og denne vinter har været gennem cancerbehandling, har ressourcerne været små, og indtag af hospitals cappuchino og croissanter og glas rødvin til at slappe af på været alt, alt for mange.

Jeg står for indkøb, apotek og alt kommunikation med hospital, hjemmesygeplejerske m.v., så var ved at brænde lidt ud. Pleje af mig selv og mit ægteskab var gledet i baggrunden. Så forløbet var et tiltrængt brusebad til krop og sind og fokus på mig.

Har fået væsentlig mere energi og overskud, føles væsentlig sundere og ser bedre ud, så i stedet for at være på vej ned med stress har jeg for første gang i flere måneder sendt en fræk sms til min mand.” - Birgitte

Da jeg spurgte hende, hvad den største forskel/forbedring var, skrev hun det her:

“Superglad for tjeklisterne, tjek på, hvad vi rent faktisk fylder i vores krop og styr på at vi fik motioneret hver dag.

Ny stor inspiration til måltiderne, der ellers bare blev det samme, det samme - og den nye “nørdede” viden om virkning på krop og sind.
Og så har min mand tabt sig 7 kilo!! +1heart_eyes “

SKAL DU OGSÅ MED?

Du kan lige nu gøre brug af EARLY BIRD-PRISEN, hvor du sparer kr. 100,-.

På den måde, sikrer du dig DIN plads på fire ugers forløbet "Sundt og Stærkt 2022 med Umahro" for KUN KR. 599,00!

SIDSTE CHANCE I MORGEN MIDNAT⏰

TILMELD DIG NU OG SPAR 100 KR.

De bedste og sundeste hilsener Umahro

FraSygTilRaskPortrætGrinerIHaven1Farver