From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Åben spørgetime med Umahro i dag kl. 11:00 - 12:00

Gør som Ernst fra TV2 programmet "Kan man spise sig rask?"

Åben spørgetime med Umahro i dag kl. 11:00 - 12:00

Kære Læser, 

I sidste nyhedsbrev fortalte jeg om Ernst, hvordan han havde fået hans type II diabetes under kontrol og genvundet hans vitalitet via kost og livsstlændinger.

Men Ernst Brandstrup stoppede ikke her.

Ernst tog skridtet videre og uddannede sig til sundhedsrådgiver.

Ønsket om at hjælpe andre med at få de samme glæder ud af en sundere livsstil, valgte Ernst Brandstrup at forfølge. Derfor valgte han at uddanne sig som sundhedsrådgiver i 2019.

For Ernst har uddannelsen betydet, at han har fået den grundlæggende viden, der er afgørende for, at han i dag kan hjælpe andre med at få en sundere livsstil. Læs mere om sundhedsrådgiveruddannelsen her.

"Jeg var en af dem, der havde den laveste sundhedsfaglige uddannelsesbaggrund på holdet. Så det vigtigste for mig var at dykke dybt ned i KRAMSS-faktorerne og få baggrundene for, hvorfor de basale ting, er vigtige for vores sundhed. Det er det, der virkelig har fæstnet sig i mig" siger Ernst Brandstrup.

 

Ønsker du at hjælpe andre til mere sundhed, ligesom Ernst?

Du lærer at bruge kost, ernæring, søvnoptimering, bevægelse og motion, afstresning og livsstilsændringer til at øge sundheden hos dem, du hjælper, uanset om udgangspunktet er sygdom eller at de allerede er sunde. Du får min viden og mine bedste redskaber fra 2 årtiers arbejde med sundhed med tusindvis af 1-til-1 konsultationer, foredrag, workshops, gruppeforløb og TV-programmer.

Du lærer, hvad sundhed grundlæggende er og hvad der skal til, for at fremme sundheden hos dine klienter, på en måde der virker og som de faktisk kan gennemføre. Du lærer, hvordan der er flere veje til sundhed og hvorfor det er vigtigt altid at se på helheden, fremfor kun at fokusere på kost eller kun at fokusere på motion eller kun at fokusere på afstresning. Så ingen unødvendig fanatisme, men fokus på at hjælpe klienter, der hvor de er og med livsstilsændringer, der er inden for deres rækkevidde.

Som sundhedsrådgiver får du den nyeste viden og de bedste værktøjer af en ledende ernæringsekspert og pioner indenfor Functional Medicine.


Næste informationsmøde er d. 5. feb. 2020 kl. 18:30-20:00 - Tilmeld dig her.

 

Har du allerde været til et informationmøde, og har flere spørgsmål, så sidder Umahro klar til åben spørgtime I DAG kl. 11:00 - 12:00

Tilmeld dig her her >>

Har du spørgsmål til uddannelsen er du velkommen til at kontakte Kathrine Skov på email ks@umahro.com eller telefon 53536121. 

 

Bedste hilsener,

Umahro

Food Can Change Your Life

Faglig direktør og stifter af Umahro Universe

Fra syg til rask på 12 uger • Hold 1 • Umahro ved tavle til Features.png