From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: SUNDHEDS-JULEKALENDEREN • 16. DECEMBER • MADEN (OG LIVSSTILEN) "TALER" TIL DIN KROP!

DET DU SPISER (OG DET DU GØR), DET ER BIOLOGISK INFORMATION

SUNDHEDS-JULEKALENDEREN • 16. DECEMBER • MADEN (OG LIVSSTILEN)

Kære Læser,

Når du spiser, taler du madens sprog til din krop. Mad er ikke bare kalorier, vitaminer, mineraler, fibre, sporstoffer og antioxidanter. Mad er mere end noget, der stiller sulten her og nu og holder dig på benene indtil næste måltid. Mad er endnu mere end smag, farve, duft og konsistens.

Mad er faktisk information. Så hver gang du putter noget i munden, taler du faktisk til din krop. Du kan selv vælge, hvilken slags samtale du vil føre med din krop, i hvilket toneleje du vil tale, hvilke fagter du gør mens du taler, om det svarer til en samtale med drengene i højt humør eller om du giver din krop et kæmpe møgfald. Husk din krop svarer på samme maner.

Du kan læse meget mere om hvordan mad og livsstil “taler” til din krop i Fra syg til rask, som jeg læser op fra. Der er er julepris på bogen til kr. 250,00 + fri fragt, så du sparer lige over 100 kr.


Få mere inspiration til og viden om sundhed i mit digitale sundhedsunivers Umahro Universe og i mine andre bøger Fra usund til sund og Fra sund til personlig toppræstation

Du kan også booke en personlig konsultation med mig eller en af de Umahro-certificerede sundhedsrådgivere.

Du kan give et gavekort til en konsultation med mig.

Eller du kan tage sundhedsrådgiveruddannelsen.

 

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

P.S. Del hjertens gerne nyhedsbrevet med dem, du tænker vil have glæde af den her viden.

PuoriUmahroPortrætEt2020