From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: DERFOR KOM JEG GENNEM SVÆR SYGDOM UDEN AT MISTE MODET

DERFOR KOM JEG GENNEM SVÆR SYGDOM UDEN AT MISTE MODET

DERFOR KOM JEG GENNEM SVÆR SYGDOM UDEN AT MISTE MODET

Kære Læser,

Jeg fortæller tit min egen historie om min færd fra syg til rask til sund og så til toppræstation, når jeg holder foredrag, workshops, til interviews o.l.

Når jeg selv fortæller min historie, er det altid den meget biologiske og biokemiske del af historien, jeg deler.

Min partner (altså min personlige partner) Niia Bloch har interviewet mig om min historie i til hendes web-TV program "Niia Bloch & gæster".

Ikke om alt det faglige og kliniske, jeg tit fortæller, men om det mentale og følelsesmæssige aspekt af at gå fra syg til rask og så til toppræstation.

Vi kommer ind på følgende:

  • Hvordan føles det at være 19 år gammel og blive alvorligt syg?
  • Hvordan håndterer man, at man selv bliver nød til at blive sin egen læge og sundhedsekspert for at blive rask?
  • Hvordan undgår man, at blive bitter og vred?
  • Hvordan og hvorfor at ens store sorger og udfordringer kan blive til ens styrke og bidrag til verden (hvis ikke man knækker af dem)
  • Hvad kan du selv gøre, hvis du står i en lignende situation?
  • Hvordan kan fremtidens sundhedsvæsen se ud?

Niia arbejder med personligt lederskab og personlig udvikling.

Det er derfor, at hun vinkler interviewet på det personlige og følelsesmæssige aspekt af min historie, fremfor det kliniske.

Niia har også en uddannelse kaldet LEEP (Leading Energy Essence Practitioner), der er noget af det bedste, jeg kender til indenfor personlig udvikling og personligt lederskab.

Det næste hold starter om ca. 1 måned.

Hvis ikke vi var et par, ville jeg selv tage uddannelsen, men det ville blive noget rod.

Vi kan (lige præcis) finde ud af at interviewe hinanden, uden at sammenblandingen af privat og professionelt forstyrrer.

SE INTERVIEWET HER

Screen-Shot-2017-03-07-at-12-email.00.36.png

FRA SYG TIL RASK

Hvis du er syg og gerne vil være rask…eller i alt fald mindre syg, er det vigtigt for dig at svare på 2 grundlæggende spørgsmål:

  1. Hvad skal du fjerne/ændre, fordi det afholder dig fra at få det bedre? Det kan være rygestop, udelade gluten (hvis du er overfølsom overfor gluten), undgå visse personer eller situationer der trigger stress og sorg eller noget helt fjerde.
  2. Hvad skal du tilføje/begynde på, for at hjælpe dig på vej på færden fra syg til rask? Det kan være at få 7-8 timers søvn hver nat, at spise markant flere grøntsager, bær og frugter, tage D-vitamin, begynde at træne, spise meget mere fisk eller noget helt femte.

Hvis du kan finde blot en ting at ændre for hver af de to spørgsmål, begynder du at ændre balancen og derved øger du chancen for at gå fra syg til rask.

Nogle gange er det ret enkelt, hvad der skal gøres anderledes, men det kan også være ret avanceret, hvis det er en kompleks sygdomshistorie med mere "eksotiske" årsager og triggere.

HØR HISTORIEN OM MIN PATIENT DER GIK FRA SYG (MED TILSYNELADENDE DÅRLIGT FUNGERENDE HJERTE OG ATYPISK EPILEPSI SAMT SVÆR TRÆTHED) TIL AT BLIVE RASK IGEN OG FULD AF ENERGI

FRA USUND TIL SUND

Sundhed drejer sig ikke om "jeg-er-endnu-et-lam-der-følger-den-nyeste-sundhedstrend-uden-at-vide-om-det-er-relevant-for-mig"-fanatisme.

Fanatisme hvad angår mad, motion og livsstil bliver man ikke sund af. Det er jo dum-fanatisme.

Det er det du gør hver dag, der gør den store forskel.

Du skal selvfølgelig gøre nok, til at det virker. Men så er der heller ikke grund til at gøre mere end det, hvis det begynder at gå ud over din hverdag, dit liv og madoplevelser.

5 armbøjninger og 15 benbøjninger dagligt + 2 løbeture om ugen, bliver jo til meget på et år.

Meget mere end en 14-dages boot camp, hvor du saver dig selv midt over for derefter at være skadet og demotiveret resten af året.

SE MIN VIDEO-BLOG OM HVORFOR DET ER VIGTIGT AT UNDGÅ DUM-SUNDHEDSFANATISME…MEN SAMTIDIG AT VÆRE STRIKS OG RESTRIKTIV NÅR DER VIRKELIG ER BEHOV FOR DET

FRA SUND TIL TOPPRÆSTATION

Sundhed og præstation hænger uløseligt sammen.

Hvis du ønsker at toppræstere, og at kunne blive ved med at holde et højt niveau, bliver du nød til at prioritere din sundhed.

Gevinsten ved sundhed er ikke blot på den lange bane, hvor risikoen for velfærdssygdomme, alderens forfald og risikoen for sygdom i det hele taget nedsættes.

Ved at prioritere din sundhed, får du også en gevinst lige her og nu i form af mere energi, bedre humør, bedre indlæringsevne, mere overskud, større modstandskraft overfor stress og bedre performance, fysisk såvel som arbejdsmæssigt og mentalt.

Faktisk kan du slet ikke undvære at være sund, hvis du vil toppræstere.

LÆS HISTORIEN OM TOPLEDEREN LARS PETER BUSCH DER TABTE 10 KG, SAGDE FARVEL TIL 5 MÅNEDER MED GENTAGEN SYGDOM HVERT ÅR, KOM I MARATHONFORM OG OGSÅ FANDT TID TIL RO…SAMTIDIG MED AT HAN VÆKSTEDE SIN VIRKSOMHED TIL AT BLIVE EN INTERNATIONAL SUCCES

FOODPOWER

_MG_4138-email.jpg

Apropos ikke at være dum-sundheds-fanatisk, så undgår mange mennesker gluten uden grund.

Det er en skam, for der er nogle retter og opskrifter med glutenholdige kornsorter, der smager umådeligt godt…og der også er virkelig sunde.

For eksempel pizza lavet på kæmpe durum-mel.

Det er faktisk en klassiker i mit køkken helt tilbage fra Køkkenrevolution for hele familien…og i mange andre menneskers køkken viser det sig.

Det har jeg skrevet et blogindlæg om, hvor jeg også deler min yndlingsopskrift på pizzadej.

LÆS MIT BLOGINDLÆG "KUN EN TÅBE FORSAGER PIZZA"

Kærlige hilsener og bon appetit,

Umahro

Food Can Change Your Life

FRA SYG TIL RASK • FRA USUND TIL SUND • FRA SUND TIL TOPPRÆSTATION • FOODPOWER

Foredrag • Rådgivning • Konsultationer og vejledning • Workshops • Bøger • E-bøger • E-learning • Opskrifter • Supervision af fagfolk • Uddannelse og undervisning

Sundhedsrevolutionær, køkkenrevolutionær, inspirator, sundheds-nørd, forelsket i mad, tidl. Adjunct Professor in Functional Medicine and Nutrition, trænings-freak, kogebogsforfatter og humørspreder.

FØLG MIG PÅ


KALENDEREN

ÅBENT FOREDRAG • SPIS DIG TIL MINDRE ASTMA, EKSEM, HØFEBER OG NÆLDEFEBER • KØBENHAVN • 20. MARTS 2017

SE OVERSIGTEN OVER ALLE MINE FOREDRAG, KURSER OG WORKSHOPS

BOOK MIG TIL ET FOREDRAG, WORKSHOP, SOM ORDSTYRER ELLER SOM KONFERENCIER

Book mig til et foredrag eller en workshop á la dem i kalenderen eller et af mine bestsellerforedrag for virksomheder, institutioner og organisationer "Fra usund til sund", "Fra syg til rask", "Fra sund til toppræstation" eller "Hjernemad".

Eller brug mig som ordstyrer eller konferencier til events om sundhed, mad, ernæring og toppræstation.

Skriv på foredrag@umahro.com eller ring på 31328178 og fortæl hvilket foredrag/emne, du godt kunne tænke dig, hvornår og hvorhenne, hvor mange deltagere og i hvilken sammenhæng.

Så får vi os en snak om, hvordan og hvorvidt jeg kan holde det hel rette foredrag eller workshop for dig/jer og bagefter får du et uforpligtende tilbud.