From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Reply to: jr@umahro.com
Subject: Gratis informationsmøde i aften om sundhedsrådgiver uddannelsen hos Umahro

Kom til informationsmødet i aften kl. 18:30-20:30

Gratis informationsmøde i aften om sundhedsrådgiver uddannelsen hos Umahro

Kære Læser,

Er din mission at hjælpe andre med at gå fra usund til sund eller at hjælpe mennesker med at blive ved med at være sunde?

At hjælpe mennesker til al den sundhed, glæde, energi og vitalitet, som de ønsker og fortjener?

Så kom til informationsmøde i aften og hør nærmere om vores sundhedsrådgiver uddannelse, hvad der bliver undervist i, og hvad du kan bruge uddannelsen til, hvad eleverne på hold 1 siger og stil alle de spørgsmål, du måtte have.
Informationsmødet er i aften kl. 18:30-20:30 i mine lokaler på Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup.

 
Tilmeld dig informationsmødet

Informationsmøde i aften kl. 18:30-20:30 - klik her 

Der er gratis parkering foran bygningen og på de omkringliggende gader.

 

Om sundhedsrådgiver uddannelsen 

Uddannelsen varer 6 måneder og består af 6 moduler samt en afsluttende eksamen. Den starter lørdag d. 2. marts 

Du lærer at bruge kost, ernæring, søvnoptimering, optimering af bevægelse og motion, afstresning og livsstilsændringer til at øge sundheden, hos dem du hjælper, uanset om udgangspunktet er sygdom eller at de allerede er sunde.

LÆS MERE OM UDDANNELSEN HERHold2IHall.mov

Det siger deltagerne på hold 1 om uddannelsen:

Tillykke med jeres valg af uddannelse, det er et super spændende forløb, der klæder en på, til at man slet ikke kan lade være med at gå ud og hjælpe andre på rette vej. Personligt har jeg virkelig fået en øjenåbner med hensyn til stressmodulet. Det burde være obligatorisk for alle at få den viden, i betragtning hvor mange der i dag har været i berøring med stress!

- Jette Straarup, hold 1

Det er det bedste jeg har gjort, sådan føles lige nu, selvom alt den lærdom vi har fået, kun er starten på et helt nyt liv. Jeg er helt vildt overvældet af den lærdom og viden der ligger til grund for uddannelsen. Nogle gange er det måske for nørdet, til at vi kan bruge det fremover, men meget interessant. Uddannelsen holder hvad den lover. Tak!

- Britta Jacobsen, hold 1

Jeg fik det ud af det som jeg ønskede, og så lidt mere til. Det har været et spændende forløb, der klart kan anbefales.

- Jeanette Andersen, hold 1

Nu står jeg her ved afslutningen af min uddannelse til sundhedsrådgiver og kan næsten ikke forstå, hvilken rejse de sidste 6 måneder har været. Fantastisk! - Hvis jeg skal holde mig til ét ord. Jeg har fået rigtig meget viden om kost, motion, søvn, stress, alkohol og rygning til trods for at jeg synes, jeg kendte en del til basalsundhed i forvejen. Det er blevet serveret af en af de mest vidende personer på feltet, jeg nogen sinde har mødt, nemlig Umahro. Det har været meget inspirerende og lærerigt at dykke med ned i hans værktøjskasse og lære, hvordan vi er hele mennesker og bliver påvirket af mange forskellige faktorer, direkte eller indirekte. Jeg glæder mig meget til at komme til at hjælpe andre, og jeg føler mig rigtig godt klædt på til det. Og så er afslutningen af uddannelsen blot et punktum for at markere, at der starter noget nyt. Skal jeg give et enkelt råd til kommende studerende: Nyd det! Sug til dig og fyld på af al den viden, du får serveret - men husk også at nyde det! Det er en fantastisk rejse!

- Lone Koch, hold 1

Jeg er fysioterapeut og har længe kigget efter et sted at kunne videreuddanne mig omkring sundhed, som har styr på forskning og evidens. Det har jeg fundet hos Umahro - er virkelig imponeret over den viden han besidder, også omkring træning og skadesmekanismer i kroppen. Jeg er meget tilfreds og videregiver mine bedste anbefalinger.

- Rikke Østergaard, hold 1

 En rigtig god uddannelse der gav mig mulighed for at dykke endnu mere ned i de forskellige aspekter af sundheden og den sunde livsstil. Den har været en fantastisk overbygning på den uddannelse jeg har i forvejen.

- Siff Eleanore Celest Frost, hold 1

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til uddannelsen så kontakt min uddannelseschef Julie Rohold på jr@umahro.com eller ring på 53 89 06 65‬.

Bedste hilsener,

Umahro

Food Can Change Your Life

Fra syg til rask på 12 uger • Hold 1 • Umahro ved tavle til Features.png