From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Læser, slut ugen af på bedste vis

Prøv denne lækre og nemme opskrift.

POCHEREDE PORRER MED RADISER OG APPELSINER

Knasende og søde porrer med skarpe radiser og aromatiske appelsiner. Mums!

INGREDIENSER

2 porrer, skåret i kvarte på langs

1 bundt radiser, skåret i papirtynde skiver

Fintreven skal og friskpresset saft af 1 økologisk appelsin

1 meget lille drys vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)

3-4 dråber fish sauce

2 tsk. God olie

1 spsk. God eddike

Hav- eller stensalt

Friskkværnet sort peber


SÅDAN GØR DU

Blancher porrerne 2-3 minutter i kogende vand og smid dem fluks i et koldt vandbad for at stoppe kogeprocessen. Dræn dem. Skær porrerne i passende stykker – fx lange tynde strimler på langs. Vend de strimlede porrer sammen med radiser, appelsinsaft og -skal, vanilje, fish sauce, olie, eddike, salt og peber og nyd det. Perfekt til tilbehør! Se mere her


Prøv den allerede i aften! Rigtig god fornøjelse 😀


Hvis du gerne vil prøve nogle nye og spændende opskrifter, og du er måske kørt lidt død i det samme vante, så har jeg lavet nogle sunde og nemme opskrifter, som får dine tænder til at løbe i ualmindeligt meget vand - og som samtidig er sunde og fyldt med alt det helt rigtige, som din krop vil elske! 


Du kan finde dem inde på Umahrouniverse.com


Udover det får du også masser af inspiration, vigtig viden, sundheds- & madlavnings-tv, månedlige webinarer samt mine populære bøger.


LIGE NU har du muligheden for at prøve og udforske mit universe for at se, om det er noget for dig!


UDFORSK OG PRØV GRATIS I 7 DAGE!En venlig reminder

Har du fået tilmeldt dig mit GRATIS informationsmøde omkring min sundhedsrådgiver-uddannelse på onsdag d. 14/7 kl. 18:30-20:30?


Du kan høre mere om sundhedsrådgiveruddannelsen og hold 7, der starter d. 11. september, og vi kan sammen finde den rigtige vej for lige præcis DIG.


På min sundhedsrådgiver-uddannelse får du min allervigtigste viden og bedste redskaber fra 2 årtiers arbejde med sundhed med tusindvis af 1-til-1 konsultationer, foredrag, workshops, gruppeforløb og TV-programmer.

Så kunne du godt tænke dig, sammen med mig, at blive endnu klogere på, hvordan du kan bruge kost, ernæring, søvnoptimering, optimering af bevægelse og motion, afstresning og livsstilsændringer til at øge sundheden hos dem du hjælper, eller dig selv, uanset om udgangspunktet er sygdom eller at de allerede er sunde? SÅ TILMELD DIG HER


GRATIS INFORMATIONSMØDE OM HOLD 7 PÅ SUNDHEDSRÅDGIVER-UDDANNELSEN • ONSDAG D. 14. JULI 2021

Tilmeld dig GRATIS her Det foregår både fysisk i vores lokaler i Hellerup (efter alle Corona-krav), men det er også muligt at deltage online, hvis du ikke kan møde op fysisk.

Du kan også læse mere om selve uddannelsen HER

Jeg håber på at se dig!☀
Sommerchallenge

Har du egentlig fået læst denne uges nyhedesbrev?


Hvis ikke, så er du virkelig gået glip af vigtig viden, men...


... bare rolig! Jeg linker til dem her ⤵TAK fordi du har været med i den første uge af mine sommerchallenges, og jeg glæder mig til en ny uge i morgen! 


De kærligste sommerhilsener 

Umahro ☀