From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Type II diabetes og livstilsbehandling

Webinar • World Diabetes Day d. 14. nov.

Type II diabetes og livstilsbehandling

Kære Læser,

Type II diabetes og forstadierne til type II diabetes er et helbredsproblem, vi bliver nød til at forholde os til som nation, samt internationalt og som samfund. For det er en af de største byrder på sundhedsvæsenet, og en af de største røvere af livskvalitet og funktionelle leveår.

Har du type II diabetes, der er dårligt reguleret, så er der mindst 50 % større risiko for at få hjertekar- og kredsløbssygdomme, at få komplikationer fra disse og at dø fra disse, end du burde have.

Og så er der alle de direkte konsekvenser af ringe kontrolleret diabetes, såsom øget risiko for koldbrand, øjenskader, hudpåvirkning og nervebetændelse.

Derfor er behandling (og endnu bedre forebyggelse) enormt vigtigt. Der er en del medicinsk behandling, der virker ret godt. Men kost- og livsstilsbehandling har også sin plads … og der kan være meget at hente.

Ved at gå målrettet efter vægt- og fedttab, øget aktivitetsniveau og ændre indtaget af kulhydrater, så det passer til den enkelte persons evne til at omsætte kulhydrater og holde blodsukkeret lavt og stabilt, kan der nogle gange ses fænomenale resultater.

Det kræver en markant og vedholdende indsats, men er også udbyttet værd. I klinikken har jeg haft klienter, der på måneder har gået fra meget ringe kontrolleret blodsukker til helt normalt langtidsblodsukker og helt normalt faste- og eftermåltidsblodsukker, samt et markant reduceret forbrug af medicin (og i nogle tilfælde har de kunne undvære medicin fuldstændig efter nogle måneders livsstilsintervention). Oftest med markant tab af fedtmasse eller reduktion af tyndfedme som følge heraf. 

Nogle cases er selvfølgelig ikke det endegyldige bevis for at markante kost- og livsstilsændringer er den eneste eller den bedste løsning. Men det er i alt fald indikation for, at det kan virke nærmest mirakuløst for nogle.

Webinar om Type II diabetes og livstilsbehandling

Er du interesseret i at lære mere om Type II diabetes og livstilsbehandling med kost, ernæring, motion og faste sideløbende med, eller som alternativ til, medicinsk behandling?

Så deltag i vores webinar i Umahro Universe d. 14 november som vi afholder i forbindelse med World diabetes day. Det er gratis for abonnenter.

Er du ikke allerede abonnent, så start din 7 dages gratis prøveperiode nu. Klik her >>

I Umahro Universe, kan du også (gen-)se et tidligere afholdt webinar om "Blodsukker og kulhydrater". Bliv klogere på blodsukker og kulhydrater og lær om du skal gøre mere end blot at spise sundt for at regulere dit blodsukker. - se mere >>

 

Bliv sundhedsrådgiver • Informationsmøde mandag d. 11 nov.

Brænder du for sundhed? Vil du gerne hjælpe andre til en sundere livsstil?

Så bliv uddannet sundhedsrådgiver. Vi starter et nyt hold op på min sundhedsrådgiver uddannelse til februar 2020.

Jeg afholder et gratis informationsmøde mandag d.11. nov. kl. 18:30-20:00, hvor du kan høre mere om uddannelsen, samt stille alle dine evt. afklarende spørgsmål.

Det foregår i vores domicil på Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup. Tilmeld dig her.


Jeg glæder mig til at inspirere dig til alt den sundhed og vitalitet, som du fortjener.

Kærlige hilsener,

Umahro

Food Can Change Your Life

Fra syg til rask på 12 uger • Hold 1 • Umahro ved tavle til Features.png