From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: HVAD NU HVIS DU KUNNE GATECRASHE MIN ONLINE SPØRGETIME HER MANDAG AFTEN OM SPORTSERNÆRING DER VIRKER…HELT GRATIS OG UDEN EN LØFTET PEGEFINGER FOR AT GATECRASHE?

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL OM SPORTSERNÆRING DER FAKTISK VIRKER

HVAD NU HVIS DU KUNNE GATECRASHE MIN ONLINE SPØRGETIME HER MANDAG AFTEN OM SPORTSERNÆRING DER VIRKER…HELT GRATIS OG UDEN EN LØFTET PEGEFINGER FOR AT GATECRASHE?

Læser,

I aften (altså mandag d. 19. juni) holder jeg et webinar, hvor jeg besvarer spørgsmål om sportsernæring, for alle deltagerne fra mine to masterclasses om sportsernæring der virker, jeg har afholdt i Hellerup og Århus i løbet af de sidste par uger.

(LÆS MERE OM DE KOMMENDE MASTERCLASSES D. 9. OG 10. SEPTEMBER)

Deltagerne på de to masterclasses har haft en hel dag, hvor jeg rullede mig helt ud og fortalte (stort set) alt, der er værd at vide om sportsernæring.

Selvom de fik stillet en masse spørgsmål til masterclassene, var jeg ret sikker på, at de nok skal komme på nogle flere spørgsmål bagefter.

Og derfor har jeg lavet webinaret til dem i aften kl. 20:00-21:00, hvor de kan stille alle de spørgsmål om sportsernæring, de har her efter masterclassen.

DU MÅ GODT GATECRASHE

Men så slog det mig, at når mit mål er at give så mange som muligt viden, inspiration, redskaber (og evt. en smule provokation), skulle jeg måske lade flere få lov til at være med til den åbne online spørgerunde, hvor jeg besvarer spørgsmål om sportsernæring der virker.

En af de “flere" skulle måske være dig?

Du har jo været med på en af mine andre foredrag eller workshops om sportsernæring.

Så jeg har besluttet, at spørgerunden i morgen aften kl. 20:00-21:00 er for alle, der har været med på et af mine foredrag eller en af mine workshops om sportsernæring der virker.

Hvis du gerne vil med gratis (og teknisk set gatecrashe spørgetimen for dem, der har været med på mine to masterclasses), så er du hjerteligt velkommen.

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG ONLINE SPØRGETIMEN I MORGEN AFTEN…DET KOSTER IKKE NOGET

Det foregår online, så du skal kunne gå online med din computer, tablet eller smartphone i morgen aften kl. 20:00-21:00.

Jeg håber, jeg får dig at se i morgen aften, så jeg kan svare på hvad du måtte have af spørgsmål om sportsernæring der virker.

De bedste hilsener,

Umahro

Food Can Change Your Life

KoekkenrevolutionDeBedsteOpskrifterForsideTilklippet-email.jpg