From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Få styr på hvad forhøjet kolesteroltal egentlig er

og hvordan du så kan gøre noget ved det.

Få styr på hvad forhøjet kolesteroltal egentlig er

Kære Læser, 

Forhøjet kolesterol – eller skæve lipider – er en risikofaktor ved hjertekarsygdomme.

Har du forhøjet kolesteroltal i en længerevarende periode, kan du udvikle åreforkalkning, hvor det især er LDL-kolesterol i for store mængder, som kan være farligt for din krop.

LDL-kolesterol er dog ikke farligt i sig selv, da det er designet til at levere kolesterol ud til kroppens væv som hjerne, testikler, æggestokke og binyrer. 

Men bryder der noget sammen i kroppens biologiske arkitektur – og strukturbalance – så kan man risikere at ende i en situation, hvor LDL-partiklerne sætter sig i karvæggene, som kan udvikle sig til åreforkalkning og blodpropper.

Yderligere kan det medføre, at blodkar og blodgennemstrømningen bliver blokeret. Det er meget alvorligt, hvis det går ud over hjertet, da det kan resultere i hjerteanfald eller et akut hjertesvigt.     

Hvad kan man gøre for at undgå forhøjet kolesterol? 

Døjer du med forhøjet og skæve kolesteroltal? Eller hjertekar- og kredsløbsproblemer?

Vil du gerne have styr på at forstå, hvordan dine kolesteroltal egentlig er, hvad det betyder, og hvordan du afkoder dem, og hvad du så gøre ved det?

Så du laver de kost - og livsstilsændringer, der er de rigtige for DIG -  både dem der faktisk vil virke og så også nogle, du kan inkorporere i din hverdag, så du kan gøre det, og vigtigst nemlig at BLIVE VED med at gøre det, så det er vedvarende og langtidsholdbart. 

Så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig!

Læs mere om og tilmeld dig mit 12-ugers Fra syg til rask forløb, der starter NU på søndag⤵

START DIN REJSE NU

 

Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv eller ring til os på hello@umahro.com eller 53536121.

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

FraSygTilRaskPortrætUmahroComputer