From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: En 1:1 med Umahro ændrer dit liv!

Og du kan nu give den livsændring til én, der står dig nært ...

En 1:1 med Umahro ændrer dit liv!

Kære Læser,

Kan man spise sig rask?

Det kan man i de fleste tilfælde! Og det er din vej til et sundt, raskt og bedre liv, som åbner op for dig, når du er til personlig konsultation hos Umahro Cadogan. 

Umahro kigger på din helbredshistorie, dine vaner, dine prøvesvar fra lægen, din mentale tilstand - og derfra skræddersyr han en specifik kost og et dagligt program til at bryde dine vaner. 
Hvad er det, du køber gavekort til?

Du får en 1:1-session med en af verdens førende og mest efterspurgte sundhedseksperter. Umahro har været vært på TV2-programmet "Kan man spise sig rask", hvor han utallige gange fik bevist, hvor meget kosten og tilgangen til vaner betyder for dit helbred.Tag årets julegave til et nyt niveau!

At give en livsændring i julegave lyder helt vanvittigt. Men ikke desto mindre er det præcis det, du kommer til at pakke ind og lægge under træet i år, når du køber et gavekort til en konsultation med Umahro.
Umahro undersøger din sundhedstilstand i udgangspunktet og hjælper dig derfra videre på rette vej med helt konkrete værktøjer, guides til præparater, biokemiske forandringer, kostvejledning og han skruer på diverse parametre, så du (eller din kære) igen kan komme tilbage på rette vej, blive rask eller blot opnå en langt sundere og bedre hverdag, hvor krop og sind er i balance.


KØB EKSKLUSIVT GAVEKORT HER