From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: TYVSTART PÅ DIN SUNDHED INDEN RESTEN AF DANMARK FÅR MULIGHEDEN!

JEG HÅBER DU FÅR SKØN MAD SAMMEN MED DEM DER ER DIG NÆRE OG KÆRE

Kære Læser,

Glædelig jul!

Jeg håber du får en skøn dag og aften (og skøn mad) med dem der er dig nære og kære 

I DETTE NYHEDSBREV

 • "Mit" TV-program "Kan man spise sig rask?" på TV2 starter i næste uge
 • Tyvstart på din sundhed inden resten af Danmark med min nytårskur "Få det allerbedste 2018" på fredag
 • Jeg er live på Facebook for at besvare dine spørgsmål om sundhed efter første afsnit af "Kan man spise sig rask?"
 • Urban Retreat: Fra usund til sund d. 13-14. januar 2018 i Hellerup

"MIT" TV-PROGRAM PÅ TV2 KOMMER PÅ TIRSDAG

I forgårs kørte den første trailer for “Kan man spise sig rask?” på 

"Mit" TV-program på TV2 sammen med min gode ven og kollega Pia Norup, der er læge og har skrevet forordet til Fra syg til rask.

I 4 programmer følger vi 8 personer i 12 uger hver og ser, hvor langt Pia og jeg kan hjælpe dem med deres sygdomme, symptomer og helbredsproblemer ved at sætte ind med kost, ernæring, motion og livsstilsændringer.

Se med næste tirsdag d. 2. januar kl. 21:25 på TV2, når første afsnit kommer.

fullsizeoutput_3096-email.jpeg 

BOOK DIN KONSULTATION OG KØB DIN PLADS I GOD TID

Jeg har på fornemmelsen, jeg får travlt, når først programmet kører samtidig med, at der kommer en masse PR på min bog Fra syg til rask.

Derfor er det nok en god tid, at booke din konsultation eller købe din billet til et foredrag/workshop/masterclass i god tid, så der ikke pludselig er helt booket eller udsolgt.

TYVSTART PÅ DIN SUNDHED FOR 2018 INDEN RESTEN AF DANMARK

Nu er det snart januar og så kommer tiden med alle kurene og nytårsfortsættene, hvilket både er fantastisk og noget virkelig møg.

Fantastisk når det bliver afsæt til bæredygtige og langtidsholdbare ændringer i kost og levevis, der holder og gør en forskel.

Noget møg hvis det bliver overdreven fanatisme uden effekt eller hvis det blot bliver all in januar og all out februar-december 2018, fordi det ikke var bæredygtigt.

Hvis du gerne vil have hoved og hale i, hvad det er for en plan, du skal lægge for din sundhed i 2018, der både virker, er langtidsholdbar, bæredygtig og helt uden unødvendige afsavn og fanatisme, så tyvstart lidt før alle de andre og kom med til min nytårskur "Få det allerbedste og -sundeste 2018" på fredag kl. 10:00-13:00 i Hellerup.

På 3 timer inspirerer og guider jeg dig frem til, hvad det er du skal gøre.

Du finder ud af, hvad der giver mening for dig at gøre, når det kommer til kost, ernæring, motion, bevægelse, søvn, afstressning og livsstilsændringer.

Du laver din helt egen plan, der tager højde for, hvad du ønsker, hvem du er, hvordan din hverdag er og hvilke ressourcer, du har til at lave forandringer.

Og jeg lover, du også kommer til at grine undervejs.

P.S. Dette er en ekstra session, da alle 24 billetter blev revet væk på mindre end en uge, så jeg har lavet en ekstra session, for dem der ikke nåede at få billetter. Der er stadigvæk billetter, men du skal nok ikke vente for længe, hvis du skal være sikker på, at der er plads til dig.

P.P.S. Og så kan du også tyvstarte lidt med at få råd og inspiration fra mig inden resten af Danmark får viden, redskaber og inspiration, når første afsnit af TV-programmet "Kan man spise sig rask?" bliver vist på TV2 på tirsdag d. 2. januar kl. 21:25.

 

Den ekstra session i Hellerup på fredag starter kl. 10:00 og slutter kl. 13:00.

Billetterne koster kr. 295,00.

Snart er halvdelen af billetterne til den ekstra session allerede solgt, så skynd dig at give nytårskuren som gave til dig selv samt dem, du synes fortjener det mest fænomenale og sunde 2018.

KØB DIN BILLET INDEN ALLE PLADSERNE ER TAGET

JEG ER LIVE PÅ FACEBOOK FOR AT BESVARE DINE SPØRGSMÅL OM SUNDHED EFTER PREMIEREN PÅ TV-PROGRAMMET TIRSDAG D. 2. JANUAR KL. 22:00-23:00

Jeg er live på FB kl. 22:00-23:00 tirsdag d. 2. januar med en livestream lige efter 1. afsnit af TV-programmet "Kan man spise sig rask?" er vist på TV2.

Stil mig spørgsmål og så svarer jeg.

LÆS MERE OG VÆR MED HER

URBAN RETREAT: FRA USUND TIL SUND • BRUG 1 WEEKEND OG FÅ SUNDHED RESTEN AF LIVET

 • Vil du gerne være sund eller sundere, end du er nu?

 • Vil du gerne have et program, der passer til dig…i stedet for at du skal tilpasse dig en kur eller et forløb, der ligger alt for langt fra dig og din hverdag?

 • Er du træt af umulige, uforståelige og uoverkommeligt strikse kostretninger?

 • Er du træt af træningsprogrammer, der er alt for hårde og efterlader dig savet midt over, overbelastet og demotiveret?

 • Har du prøvet nok kure, bootcamps og den slags, uden at have vedvarende success?

 • Er du forvirret over, hvad der egentlig er sundt og hvad der er usundt?

 • Er du træt at af føle, du ikke gør det godt nok, når det kommer til mad, sundhed og motion, selvom du gør dit bedste hver dag?

 • Kunne du godt tænke dig at afmystificere, hvad der er sund mad?

 • Kunne du godt tænke, dig, at få din træning til at virke for dig, så du føler dig stærk, fyldt med energi og vital, fremfor udmattet og udkørt?

 • Vil du gerne have styr på kost, motion, søvn og livsstil en gang for alle?

Tid: Lørdag d. 13. januar 2018 og søndag d. 14. januar 2018 kl. 10:00-17:00 begge dage. Dørene åbner kl 09:45 begge dage.

Sted: I mine lokaler i Hellerup på Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup

Pris: kr. 3.750,00 for begge dage…men der er early bird pris på kr. 2.995,00 for de 10 første tilmeldinger

TILMELD DIG INDEN ALLE PLADSERNE ER VÆK

De bedste hilsener, bon appetit og glædelig jul,

Umahro

Food Can Change Your Life

IMG_2352-large.jpeg