From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: HVORDAN VED DU EGENTLIGT, OM DU ER SUND?

SÅDAN FÅR DU KLARHED

HVORDAN VED DU EGENTLIGT, OM DU ER SUND?

Kære Læser,

Hvordan ved du egentlig, om du er sund?

Vi taler meget om sundhed.

Men hvad er sundhed for en størrelse?

Og hvordan ved du egentlig, om du er sund?

Forhåbentlig er vi enige om, at sundhed er mere end blot fraværet af sygdom eller en klinisk diagnose.

Og at sundhed ikke bare er en fysisk tilstand, men også omfatter psyke og livsglæde.

So far so good.

Men hvordan finder du selv ud af, om du er sund?

Der er tre områder, du kan “måle” på og forholde dig til:

  1. Hvordan har du det? Føler du, at du har energi, glæde og overskud? Har du det godt med dig selv, og med den måde, du lever på?
  2. Din adfærd, gøren og laden i forhold til kost, rygning, alkoholforbrug, motion, bevægelse, søvn, stress og din livsstil i det hele taget. Gør du primært ting, der er sunde og gode for dig? Er der noget sundt, du ikke gør nok af? Gør du ting, der er decideret usunde?
  3. Markører du kan måle, såsom kropssammensætning, blodtryk, blodsukker, lipider (kolesteroltal og fedtmængde i blodet) og kondital

Så hvis du gerne vil evaluere din egen sundhed, så bør du se på, hvordan du har det, hvad du gør (og ikke gør) samt måle på de markører og ting, der giver dig en god indikation på om sundhedspilen peger opad eller nedad.

Det er det samlede billede, når du har alle disse informationer, der kan give dig en god ide om, hvor sund (eller usund) du egentlig er.

Og med det udgangspunkt, kan du lave ændringer og følge effekten af disse … eller du kan klappe dig selv på skulderen over, at du faktisk er sund og har det godt. Og så sørge for at fortsætte med at gøre det, du gør nu.

Hvordan står det til med din sundhed, hvis du ser på de 3 ovennævnte områder?

SKAL DU HAVE PERSONLIG HJÆLP MED SUNDHEDEN?

Hvis du gerne vil have mere viden om, hvad sundhed er, hjælp til at screene din egen sundhedstilstand, og hjælp til evt. at gøre noget for at blive sundere, så kan jeg varmt anbefale min bog Fra usund til sund.

Den er på tilbud indtil mandag morgen. Normalprisen er kr. 299,95 + fragt. Men indtil mandag morgen, der er prisen kr. 250,00 og der er fri fragt.

fra usund til sund kampgane 250 gratis fragt.png

BESTIL BOGEN

VIL DU VÆRE (ENDNU) DYGTIGERE TIL AT HJÆLPE ANDRE MED AT VÆRE SUNDE?

Hvis du er behandler og allerede hjælper andre med at være eller blive sunde, og gerne vil være endnu dygtigere til dette, eller hvis du gerne vil have redskaber til at kunne hjælpe andre, så overvej sundhedsrådgiveruddannelsen.

Det næste hold starter d. 12. Sseptember.

Der er infoaften onsdag d. 20. Maj, der bliver streamet digitalt, hvor jeg fortæller mere om sundhedsrådgiveruddannelsen, og hvor du kan stille mig spørgsmål om uddannelsen.

LÆS MERE OM SUNDHEDSRÅDGIVERUDDANNELSEN HER


TILMELD DIG DEN GRATIS INFOAFTEN

De bedste hilsener,

Umahro

Food Can Change Your Life

PuoriUmahroPortrætEt2020.jpg