From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Har du styr på dit "sundheds-Dream Team"?

Saml det rette hold og opnå dine sundhedsmål

Kære Læser,

Jeg håber, du har haft en skøn weekend.

I lørdags skrev jeg om, hvordan vi er flokdyr, og at det kan være godt eller dårligt alt efter, hvordan vores flokmentalitet kommer i spil.

I og med at vi (tildels) er flokdyr, så påvirkes vi af dem, vi bruger tid sammen med, dem vi lytter til, dem vi ser op til, og dem vi lader os indflyde af. Når vi påvirkes af andre, og den påvirkning så har indflydelse på hvad vi gør, bl.a. kost, motion og livsstil, så er det jo en rigtig god ide, at man har et dream team omkring sig.

FIND DIT DREAM TEAM

photo-1478479405421-ce83c92fb3ba

Dit dream team er de mennesker, du har behov for på din sundhedsfærd.

Enhver stjerne eller top-performer skal have det helt rigtige hold omkring sig og bag sig.

Det skal du også, for du er en stjerne i og med, at du allerede er i gang med eller du har valgt at tage ud på denne færd. Og du skal jo top-performe, så du kan opnå din “sundhedsdrøm”. Så selvfølgelig skal du have dit dream team på plads.

Der er forskellige ting, du får brug for hjælp eller støtte til:

  1. Nogle eksperter … altså mennesker med viden og redskaber, du har behov for at få, for at komme i gang med eller fortsætte på din sundhedsfærd. Det kan være læger, sundhedsrådgivere, personlige trænere, coaches, forfattere, sundhedseksperter, madlavningseksperter o.l. (Og det vil være mig en hæder og ære, at få lov til at være en af dine eksperter på din sundhedsfærd.)
  2. Nogle der motiverer og inspirerer dig. Det kan både være folk “derude” (såsom andre, der har opnået noget m.h.t. sundhed, der inspirerer og motiverer) og folk tæt på dig, såsom venner, familie, kollegaer og/eller andre, der er med dig og hepper på dig på din sundhedsfærd.
  3. Dem der løfter dig, når du er faldet af hesten. Det kan godt være, at det er nogle af eksperterne eller dem der motiverer og inspirerer, men det kan også være, at det er nogle helt 3. personer. For det er ikke alle, der er gode til både at motivere og inspirere, samt trøste og opmuntre. Og det er ikke altid, at andre kan være begge ting for en selv, selvom de egentlig er dygtige til det.

Størrelsen af dit dream team er ikke så vigtigt. Om det er to personer eller 17 personer eller flere hundrede, er ligegyldigt, når altså bare du har dit dream team. Men det er meget vigtigt, at du finder ud af, hvem der kan hjælpe og motivere samt inspirer dig – eller allerede hjælper og motiverer dig – og med hvad, så du ved, hvem du skal lytte til og række ud efter, alt efter hvad du har behov for. Det er også vigtigt at se, om der mangler nogle i dit dream team, som du skal have fundet og tilføjet, så holdet omkring og bag dig er komplet.

Har du styr på, hvem dit "sundheds-Dream Team" består af?

Og mangler der nogle, for at gøre holdet komplet?

MÅ JEG VÆRE EN DEL AF DIT DREAM TEAM I FIRE UGER … SAMMEN MED MANGE FLERE PERSONER?

Hvis du gerne vil have mig som en deal af dit Dream Team, hvad så med at komme med på næste hold af "Sundt og stærkt 2021 med Umahro"?

"Sundt og stærkt 2021 med Umahro" er som sagt mit skræddersyede 4-ugers forløb, hvor du bliver en del af et helt fællesskab med de mange andre deltagere, der også vil have og opleve masser af sundhed, glæde, energi og vitalitet, og du får adgang til information, inspiration og ikke mindst motivation i lange baner!

Du får mig som eksperten på dit "sundheds-Dream Team", og de mange andre deltagere som dem der motiverer, hepper og inspirerer dig, som du motiverer og inspirerer dem.

På forløbet får du:

  • Opskrifter på lækker, sund og velsmagende mad … der kommer nye opskrifter og madlavningsvideoer hver uge
  • Din helt egen sundhedskalender du udfylder og følger uge for uge
  • Eksklusiv adgang til et online univers med utallige opskrifter og inspirerende videoer
  • Et fællesskab i den lukkede Facebook-gruppe
  • Direkte ugentlig sparring med mig
  • Redskaber til at ændre og fastholde dine nye vaner og livsstilsændringer

... og meget mere!

Hold 4, der er det sidste holde inden sommerferien, starter mandag d. 31. maj og slutter søndag d. 27. juni.

Der er stadigvæk early bird pris, så du kan komme med til kr. 599,00 i stedet for kr. 699,00.

TILMELD DIG HOLD 4 HER

HAR DU OVERVEJET AT GIVE DIT EGET TEAM "SUNDT OG STÆRKT 2021 MED UMAHRO" I GAVE?

Vil du gerne give dine ansatte, medlemmer, kunder eller kollegaer en gave, der virkelig gavner, og som vil gøre dem godt i lang tid?

Hvad så med at give pladser på næste hold af "Sundt og stærkt 2021 med Umahro"?

Udover sundhed, så er det også en mulighed for at styrke jeres holdånd og være sammen om noget, der ikke er arbejde, men der er positivt, og der giver overskud, energi og velvære.

Hvis du gerne vil give dit team pladser på næste hold, så skriv til Christine på ce@umahro.com … eller ring på 53536121.

Og hvis det drejer sig om en større gruppe på 50 eller flere, så kan vi lave en lukket udgave af "Sundt og stærkt 2021 med Umahro" kun for jer.

HUSK OGSÅ AT LYTTE MED PÅ "LEV SUNDT MED UMAHRO & MIKE" (ELLER SE MED)

8A2E5C55-CB73-4B71-A1F8-0E5AD7021433

I dag kom 10. afsnit af "Lev sundt med Umahro & Mike", hvor vi taler om træning, bevægelse og sundhed. Vi går bl.a. i dybden med mit ordsprog "Vi har fundet ungdommens kilde: Den hedder sved … den sved du laver, når du er fysisk aktiv!"

Sidste afsnit fra mandag i sidste uge var om kosttilskud, vitaminer, mineraler og sporstoffer.

SE MED PÅ YOUTUBE

LYT MED PÅ APPLE PODCASTS

LYT MED PÅ ANCHOR.FM

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

FraSygTilRaskPortrætTavleFarve