From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Ved du hvad der kan føre til livsstilssygdomme?

Læser læs med her - du bliver måske overrasket.

Ved du hvad der kan føre til livsstilssygdomme?

Kære Læser,

Døjer du med en livsstilssygdom som type 2 diabetes, hjertekar- og kredsløbsproblemer og forhøjet blodtryk? døjer du med overvægt og fedme, der øger risikoen for livsstilssygdomme?

Hvis JA! Så læs med her.

Jeg synes dog, at du skal læse med no matter what, da ALLE vil få gavn af at få viden om, hvad der kan føre til en livsstilssygdom.

Hvad kan føre til livsstilssygdomme?

 • Et for stort indtag af alkohol
 • Rygning
 • Ingen fysisk aktivitet og/eller motion og bevægelse
 • Dårlig kost
 • Mangel på søvn
 • Stress
 • Ensomhed
 • Svær overvægt

Hvis du er en garvet læser af mine nyhedsbreve eller følger med på mine sociale medier, så sidder du nok og tænker, at det minder lidt om K.R.A.M.S.S faktorerne

… og det er nemlig rigtigt!

Og lige netop af den årsag, så skal du give dig selv en masse sundheds-K.R.A.M.S.S! 

Hvis du opfører dig bare nogenlunde pænt på disse 6 områder, er du godt på vej til at gå fra syg til rask eller undgå at blive syg:

 • Kost
 • Rygning
 • Alkohol (forbrug)
 • Motion og bevægelse
 • Søvn
 • Stress, ro og glæde

De 6 faktorer har afgørende indvirkning på din sundhed - for næsten uanset hvilken sygdom, hvilket symptom eller hvilket helbredsproblem du måtte døje med, så vil det gøre en forskel - måske en kæmpe forskel - hvis du helt overordnet spiser og lever så sundt, som du kan. 

Jo helt grundlæggende sundere du er og opfører dig, desto større sandsynlighed har du for at blive rask igen, få det bedre eller kunne leve ganske glimrende OG med høj livskvalitet på trods af sygdom (og ja, der er selvfølgelig nogle undtagelser af dette).

Hvorfor har det så stor en indvirkning på min sundhed?

Forstå hvorfor basal sundhed i form af kost, rygestop, styr på alkoholforbruget, bevægelse og motion, optimering af søvn og afstresning er afgørende for DIN sundhed.

Kom med på mit Fra syg til rask på 12 uger forløb, der har fokus på livsstils- og velfærdssygdomme, der giver dig dyb indsigt i dit helbredsproblem, og svar på, hvad du selv kan gøre for at blive symptomfri og få det bedre.

Uge-for-uge og trin-for-trin bliver du klogere på dit helbred, og finder din vej til at være rask igen eller få det markant bedre. Du bliver din egen sundhedsekspert!

HVAD SKER DER PÅ DE 12 UGER? 

Vi starter søndag d. 6. februar 2022 - og du har chancen for at få early bird pris, hvis du tilmelder dig senest søndag d. 30. januar 2022.

Early bird pris

SPAR KR. 500,00

 


DER ER BRUG FOR DIG

Mange af os er bevidste omkring årsagerne til livsstilssygdom, men stadig fortsætter udviklingen i den negative retning..

Mange vil gerne spise og leve sundt, så de kan mærke den vitalitet og velvære, det bidrager med, men det lykkes ikke for dem.

Vil du gerne hjælpe eller hjælper du allerede mennesker med at blive sunde igen, forblive sunde eller blive endnu sundere gennem ændringer og optimering af kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, afstresning, livsstilsændringer og andre sunde tiltag?

Så er sundhedsrådgiveruddannelsen noget for dig!

Lær hvordan du screener for sundhed og sygdom - og få viden og værktøjer til, hvordan du kan hjælpe dine klienter.

LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER

Og der er informationsaften både live i København og livestreamet på næste tirsdag d. 25. januar kl. 18:30-20:30.

TILMELD DIG HER

Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv eller ring til os på hello@umahro.com eller 53536121.

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

FraSygTilRaskPortrætUmahroComputer