From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: GÅ PÅ GRATIS OPDAGELSE I ET HELT UNIVERS AF SUNDHEDSVIDEN • DER ER GRATIS ADGANG TIL UMAHRO UNIVERSE MENS LANDET ER DELVIST LUKKET NED

Lær mere om sundhed og lav fantastisk mad

GÅ PÅ GRATIS OPDAGELSE I ET HELT UNIVERS AF SUNDHEDSVIDEN • DER ER GRATIS ADGANG TIL UMAHRO UNIVERSE MENS LANDET ER DELVIST LUKKET NED

Kære Læser,

Vi har valgt at alle ansatte i sundhedsvirksomheden Umahro arbejder hjemmefra de næste uger, mens landet er på lavblus, for at være med til at mindske spredningen af coronavirus.

Du kan hjælpe til ved at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at mindske interaktion med andre for at undgå smitte og mindske spredning.

Og ved at sætte dig selv i karantæne, hvis du har mistanke om, at du er smitte. Og ved at søge hjælp og evt. blive testet, hvis det er nødvendigt.

Det vi i team Umahro har fundet frem til, at vi kan bidrage med, det er at give gratis adgang til UMAHRO UNIVERSE de næste par uger, mens landet er lukket delvist ned.

Så kan vi bidrage til folkesundheden, ved at dele viden, inspiration, redskaber og værktøjer til at spise og leve sundt, samt forstå din egen sundhed.

Umahro Universe fungerer normalt ved, at man køber et abonnement, men altid får den første uge gratis, inden abonnementet starter.

Lige nu har vi gjort adgang gratis, mens landet er lukket ned, og der kommer ikke nogen abonnementsbetaling bagefter.

Så hvis du gerne vil have inspirerende opskrifter, blive klogere på din krop og din sundhed, blive endnu dygtigere til at lave sund, nem og yderst velsmagende mad, der nærmest er medicin forklædt som himmerigsmundfulde, så velkommen på opdagelsesrejse i Umahro Universe. Få i første omgang gratis adgang, mens landet er lukket helt ned … og uden at der starter et abonnement bagefter.

KOM VIDERE TIL UMAHRO UNIVERSE

HVIS DU ER PATIENT

Jeg afholder stadigvæk alle mine konsultationer, men vi har valgt at lukke kontoret de næste 2 uger, og så afholde alle konsultationer enten via Skype, telefon, Zoom, FaceTime eller lignende, for at mindske evt. smittespredning.

Desuden er den skønne bygning, hvor vi har kontor og jeg har klinik også lukket det næste to uger.

Christine Elling, der er ansvarlig for al kommunikation med patienter, skulle gerne have kontaktet dig om dette.

Hvis det er glippet, så Christine ikke er nået igennem til dig, så kontakt Christine på ce@umahro.com eller 31 31 95 79‬.

ÅBNE FOREDRAG

Mine åbne foredrag resten af marts bliver udskudt til senere på året.

Vi opdaterer kalenderen, når vi ved mere.

UDDANNELSE OG FORLØB

Hvis du er elev på sundhedsrådgiveruddannelsen, deltager på Fra syg til rask på 12 uger hold 7 eller i gang med efteruddannelsesforløbet for uddannede sundhedsrådgivere, så får du direkte besked om, hvad der sker resten af måneden.

Og vi holder dig selvfølgelig løbende opdateret.

 

PAS PÅ DIG SELV OG PÅ ANDRE

  

De bedste hilsener og bon appetit,

Umahro

Sundhedsfaglig direktør i sundhedsvirksomheden Umahro og stifter af Umahro Universe

Food Can Change Your Life

FraSygTilRaskPortrætUmahroNamasteFarver.jpg