From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Hør inspirerende podcasts hvor Umahro er gæsten

Bliv klogere på din egen sundhed og inspireret til at tage action

Hør inspirerende podcasts hvor Umahro er gæsten

Kære Læser,

Lyt med på 3 podcasts hvor jeg er gæst og deler ud af den viden, der er i mine bøger “Fra syg til rask” og “Fra usund til sund”, og som eleverne på sundhedsrådgiveruddannelsen i basal sundhed lærer at bruge, for at hjælpe andre til at være sunde eller blive sunde igen.

Podcast 1: Ditte Giese er blevet for tyk - en podcast om sundhed

Velkommen til første afsnit af den nye podcastserie ‘Ditte Giese er blevet for tyk – en podcast om sundhed’. Vært, Ditte Giese, har altid været lidt tyk. Men nu er hun blevet over 40 og føler selv, at hun er blevet for tyk. Hun har derfor sat sig for at undersøge, hvordan man bliver sund, om det er usundt, eller ligefrem farligt, at være overvægtig, og om man kan være en skarp feminist, der gerne vil tabe sig.
I dette første afsnit taler Ditte Giese med sin redaktør, Rikke Collin, der er kritisk overfor projektet. Hun har haft bulimi, og er derfor meget imod slankekure. Sundhedsekspert Umahro Cadogan er med som altvidende coach, og læge Ida Donkin, der har forsket i fedme, kan fortælle om de rent lægevidenskabelige aspekter ved at veje for meget.

Om podcasten:
Hvorfor er det så svært at tabe sig, og hvordan man bliver ved med at være et festligt, kærligt og herligt menneske samtidig med, at man tager ansvar for sin krop? Ditte Giese har ingen tabuer, kun hendes vægt. I denne podcast undersøger hun, hvordan hendes krop kan blive stærkere, sundere og måske endda slankere, uden at livslyst og godt humør forsvinder.

HØR PODCASTEN HER


Podcast 2: Fabiola Share: Kan man spise sig rask?

Den altid sprudlende glade sundhedsekspert og foredragsholder Umahro Cadogan arbejder med kronisk syge i udsendelsesrækken af samme navn på TV2.

Umahro fortæller i ugens podcast om vores indre bavian, der træffer plus eller minus-beslutninger på sundhedskontoen.

Hvordan kan vi få lyst til at spise sundt og træne, så vi ikke om et par år skal behandles for livsstilssygdomme?

Hvad kan vi gøre for vores søvn?

Hvad gør Umahro selv for hans søvn og sundhed?

Og hvad gør det, hvis vi ikke får nok søvn (gisp! det svar fik jeg et chok over)

Umahro øser ud af hans viden og erfaring - så der er masser af inspiration at hente i denne podcast, som du kan bruge med det samme.

HØR PODCASTEN HER


Podcast 3: Diagnosen: Kan man spise sig til et bedre liv? Umahro Cadogan siger ja!

‘Diagnosen’ er taget en tur til Hellerup for at besøge kostekspert, forsker og forfatter, Umahro Cadogan. Umahro Cadogan har blandt andet gennem sin kost holdt diagnoser og sygdom i skak. Jasper Ritz og Morten Pedersen er nysgerrige på, hvad de skal og kan spise for at behandle deres diagnoser bedst muligt. Hvad skal der egentlig på tallerkenen, og hvordan er det nu med alkohol og sundhed? Det svarer Umahro Cadogan blandt andet på.

Samtalen når vidt omkring både biohacking, greenies og T-tallerkener. Diagnose-gutterne bliver klogere – og det bliver du helt sikkert også.
Om podcasten:

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige at have diagnoser. Det er de glade for, det har givet dem en masse ekstra i livet. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, er der også mange positive aspekter ved livet med en diagnose. I podcastserien ‘Diagnosen’ sætter Morten Pedersen og Jasper Ritz derfor fokus på det positive ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget alligevel. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil de tale med en række gæster, som også får det bedste ud af deres diagnoser. Jasper Ritz er TV-vært, og Morten Pedersen er selvstændig, begge har de oplevet, hvordan deres diagnose har givet dem flere forspring i livet.

I tredje sæson af ‘Diagnosen’ skal Morten Pedersen og Jasper Ritz ud at finde behandlingsalternativer til medicinen. Hvordan håndterer deres lyttere, når det flimrer? De skal vinterbade, meditere, træne og omlægge deres kost for at udfordre deres diagnoser, og de skal tale med eksperter om det hele.

HØR PODCASTEN HER

Ønsker du selv at tage rejsen fra syg til rask eller fra usund til sund?

Selv om jeg er booket op lang tid frem i min konsultation, så er det ingen hindring for dig. Vi har nemlig andre muligheder:

Døjer du med kronisk inflammation eller en autoimmun sygdom?

Vil du gerne lære hvordan du spiser og lever dig rask? Så tilmeld dig mit forløb "FRA SYG TIL RASK PÅ 12 UGER - kronisk inflammation & autoimmunitet". Vi starter på søndag d. 22 september og har få pladser tilbage. Reserver din plads her >>
Du lærer om de bagvedliggende årsager til autoimmunitet og hvad du selv kan gøre for at blive rask igen eller få det bedre ved hjælp af kost, ernæring, livsstil, motion, søvn, bevægelse, træning, afstresning og Functional Medicine.

Med mig som din rådgiver og coach over 12 uger bliver du uge-for-uge og trin-for-trin klogere på dit helbred og finder din vej til at være rask igen eller få det markant bedre. Du bliver din egen sundhedsekspert!

Næste forløb starter først til næste år samme tid. Så tilmeld dig i dag og start din rejse til mere vitalitet nu. Book >>

 

Ønsker du hjælp til at få styr på basal sundhed?

Så kan du få hjælp af vores Umahro-certificerede sundhedsrådgivere. Du finder dem i hele landet. Se her >>

Gennem vores Umahro-certificerede sundhedsrådgivere er du sikret samme råd og vejledning omkring kost og ernæring som Umahro foreskriver. Kun de dygtigste sundhedsrådgivere på Umahros sundhedsrådgiver-uddannelse bliver certificerede og de holder deres viden omkring kost og ernæring konstant opdateret via løbende videreuddannelse. Under de enkelte profiler kan du se, hvilke kurser de har gennemgået. Book dem her >>

Bliv klogere på hvad sundhed er • Sundhed er ikke bare en enkelt ting

I min bog Fra usund til sund rydder  jeg op i sundhedsmyterne og giver dig viden, råd og vejledning til at opnå den største reelle sundhedsgevinst, så du får alt den sundhed, energi, vitalitet og glæde, som du ønsker og fortjener. Læs mere >>

Fra usund til sund er en guide til dig der ønsker at være sundere eller blot få tjekket op på din sundhedstilstand. 

Tilbud kr. 250,00 (normalpris inkl. fragt kr. 356.20)  Køb >>


Bliv klogere på årsagerne bag din sygdom og dine helbredsproblemer, og find ud af hvad du selv kan gøre 

Min bog Fra syg til rask er for dig der gerne vil gøre noget ved dine helbredsproblemer og sygdom, så du kan blive rask igen…eller i hvert fald have det meget bedre, selvom du stadigvæk er syg eller har en diagnose. Bliv klogere på årsagerne til og mekanismerne bag din sygdom og dine helbredsproblemer. Find ud af, hvad du selv kan gøre med kost, ernæring, motion, søvn, afstressning og livsstilsændringer for at få det bedre.

Du kommer igennem det samme program som mine patienter og klienter gennemgår i 1-til-1 konsultation. Læs mere >>

Tilbud kr. 250,00 (normalpris inkl. fragt kr. 356.20) Køb >>

 

De bedste hilsner,

Umahro Cadogan • Sundhedsfaglig direktør

Food can change your life

FraSygTilRaskBusinessPortrætArmeneOverkorsUdeFarve.jpeg