1-TIL-1 PERSONLIG KONSULTATION ELLER SUNDHEDSFORLØB

Døjer du med en kronisk sygdom eller diagnose?

Har du vedvarende symptomer, gener og helbredsproblemer?

Er du træt af at symptombehandle uden at komme tættere på at genvinde din vitalitet og dit helbred?

Eller sigter du efter at være endnu sundere og performe endnu bedre?

Hvad enten du vil være rask, performe bedre fysisk eller mentalt, så lad mig hjælpe dig.

Konsultationer med mig og min sundhedsrådgivning tager udgangspunkt Functional Medicine, i en logisk tilgang til biologi og biokemi ("biologik"), klinisk forskning samt over 20 års klinisk erfaring med over 12.500 1-til-1 konsultationer.

 

ET FUNCTIONAL MEDICINE-SUNDHEDSFORLØB ELLER EN KONSULTATION

I et Functional Medicine-sundhedsforløb eller en Functional Medicine-konsultation, hjælper jeg dig med at adressere de bagvedliggende årsager til dit helbredsproblem, der afholder dig fra at mærke og opleve al den sundhed, energi og vitalitet, som du ønsker og fortjener.

Kort og godt, at gå fra syg til rask.

Hvis dit mål personlig, mental eller fysisk toppræstation, hjælper jeg dig med at optimere med udgangspunkt i din livsstil, din krop og din biokemi.

BasalSundhedOgBagvedliggendeMekanismer

HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED?

Jeg har stor erfaring indenfor følgende områder og problematikker:

 • Fordøjelsesproblemer
 • Mentale og neurologiske lidelser
 • Adfærds-, udviklings- og indlæringsvanskeligheder, såsom autisme og ADHD
 • Problemer med immunforsvaret, såsom autoimmunsygdomme eller immunsvækkelse
 • Hormonelle problemer, såsom PCOS, menstruationsforstyrrelser og lavt eller forhøjet stofskifte
 • Sportsernæring for professionelle atleter og seriøse amatører
 • Mænds helbredsproblemer og sund aldring for mænd
 • Optimal mental præstation på arbejdet
 • Støttebehandling ved og efter konventionel kræftbehandling
 • Fertilitetsproblemer hos både kvinder og mænd
 • Kvindesundhed
 • Succesfuld aldring (ikke anti-aging men at ældes med ynde, så man kan nyde visdommen sent i livet uden at være hæmmet af krop og hjerne)
 • Forebyggende sundhed så du fanger problemerne, længe før de opstår
 • Genetisk påvirkning af sundhed og helbred
 • Biohacking uden dum-fanatisme
FraSygTilRaskPortrætGrinerIHaven1Farver

UMAHRO CADOGAN

Functional Medicine ekspert

Sundhedsekspert

Sportsernæringsekspert

TV-vært

Bestsellerforfatter

Fagredaktør

Foredragsholder

Underviser

Konsulent

Forsker

Sundhedsformidler

Madlavningsekspert

HJÆLP TIL AT BOOKE EN TID ELLER ET FORLØB

Hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp til at booke, så kontakt Stine Kristensen på konsultation@umahro.com eller ring på 53536121.

KLIK OVENFOR FOR AT LUKKE

PRISER

SUNDHEDSFORLØB 

Et sundhedsforløb på 3 konsultationer koster kr. normalt 6.900,00 inkl. moms. 

Prisen inkluderer de 3 konsultationer på 90 minutter og lettere sparring online mellem konsultationerne.

Desuden får du Fra syg til rask som som e-bog, når du booker et sundhedsforløb.

NB: Du sparer normalt kr. 850,00 ved at booke et samlet sundhedsforløb på 3 konsultationer fremfor at booke 3 enkeltstående konsultationer på 90 minutter.

ENKELTE KONSULTATIONER 

En indledende konsultation på 90 minutter koster kr. 2.750,00 inkl. moms.

Opfølgende konsultationer på 90 minutter koster kr. 2.500,00 inkl. moms.

NB: PRISERNE INKLUDERER IKKE TESTS, LABORATORIEPRØVER OG UNDERSØGELSER

Eventuelle tests, laboratorieundersøgelser o.l. er ikke inkluderet prisen for sundhedsforløb eller konsultationer. Hvis vi finder undersøgelser, der skal laves i privatregi, vil der skulle betales for disse separat; undersøgelser gennem egen læge og i offentligt regi, betales der selvfølgelig ikke noget for.

SELVE FORLØBET ELLER KONSULTATIONEN

I et forløb eller en konsultation taler vi om din helbredsmæssige udfordring og dit mål for fremtiden.

Med udgangspunkt i hele din helbredshistorie (dvs. alt der er sket for dig sundhedsmæssigt fra du blev født til nu) og en maddagbog, ser vi på alle de faktorer, der kan have haft medvirkende indflydelse på dit helbred, som det er nu, og være med til at fastholde og forværre dine symptomer.

Derefter lægger Umahro (sammen med dig) en plan der inkluderer kost, ernæring, evt. kosttilskud, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind, ændring af miljøet omkring dig og evt. dialog med egen læge/hospital om ændrede eller yderligere tiltag og behandling derfra.

Du får hjælp og viden til selv at mestre dine helbredsproblemer, så du kan flytte dig selv så langt op ad skalaen fra syg til sund, som det overhovedet er muligt.

Hvis vi sammen vurderer, at der er forhold, der skal undersøges nærmere, vil Umahro anbefale opfølgende test (f.eks. blodprøver eller laboratorietests) enten hos egen læge eller i privat regi.

YDERLIGERE KONSULTATIONER

EFTER ET SUNDHEDSFORLØB PÅ 3 KONSULTATIONER

Hvis du har behov for yderligere konsultationer efter et sundhedsforløb på 3 konsultationer, kan du enten booke et nyt sundhedsforløb med 3 konsultationer på 90 minutter til kr. 6.900,00 eller booke og købe enkeltstående konsultationer på 90 minutter til kr. 2.500,00 pr. gang.

EFTER EN ENKELTSTÅENDE KONSULTATION

Er der efter en indledende eller opfølgende konsultation behov for (atter) en opfølgende konsultation til gennemgang af testsvar samt udarbejdelse af videre plan, eller for at følge op på den behandlingsplan der er lagt, bookes og betales der for en opfølgende konsultation bagefter.

Konsultationer varer 90 minutter og koster kr. 2.500,00.

Den kan foregå live i Umahro's klinik i København K, online over telefon/Skype/FaceTime/Zoom/Teams e.l., eller i Århus når Umahro flytter klinikken til Århus fra tid til anden.

INDEN KONSULTATIONEN

Forud for dit sundhedsforløb eller din konsultation, skal du udfylde og fremsende din helbredshistorie og en maddagbog.

DOWNLOAD HELBREDSHISTORIEN

DOWNLOAD MADDAGBOGEN

De skal helst uploades 3 dage før konsultationen i Umahros patientsystem (du får alle informationer om, hvordan du gør det, når du har booket et sundhedsforløb eller en konsultation), som også sikrer, at vi passer rigtig godt på dine oplysninger. Det er bl.a. også her at din journal og noter fra forløbet eller konsultationen bliver uploadet.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dette så send en mail på konsultation@umahro.com eller ring på 53 53 61 21.

 • Skriv hellere for meget end for lidt.
 • Få fat i kopier af journaler og testsvar fra egen læge, sygehus, privathospital og andre behandlere og medbring dem til konsultationen.
 • Forbered en liste med de spørgsmål som du gerne vil have svar på under din konsultation.
 • Medbring evt. blodprøver og andre testsvar.
 • Hvis du ikke kan nå at udfylde maddagbog for 3 dage, så bare skriv hvad du typisk spiser til morgenmad, frokost, aftensmad, snacks, før og efter træning (om noget) og hvad du drikker i løbet af en dag.
 • Hvis du har tid, så tag billeder af alt du spiser og drikker over et helt døgn med din smartphone. Gør det på 2 hverdage og på 1 weekend/festdag.

Sørg for at sende din helbredshistorie og maddagbog som Word-dokumenter i de anviste word-skabeloner. Ellers er Umahro nødsaget til at bruge noget af din konsultationstid på at omskrive og kopiere fra andre filformater til de anviste word-skabeloner, hvilket ikke vil være en optimal udnyttelse af din konsultationstid.

Når du har booket et sundhedsforløb eller en konsultation, så tjek din indbakke. Din booking er først endeligt bekræftet, når du har modtaget en bekræftelse fra os via email.

Afbud eller rykning af konsultationer kan du let selv gøre via ovenstående onlinebooking, e-mail (konsultation@umahro.com) eller ved at ringe til 53536121.

NB: Umahro tager ikke blodprøver og ordinerer ikke medicin

SPØRGSMÅL OG HJÆLP

Hvis du har spørgsmål om en personlig konsultation med Umahro eller behov for hjælp i forbindelse med din konsultation, så skriv til Stine Kristensen på konsultation@umahro.com eller ring på 53536121.

HVIS DU ALLEREDE ER I ET FORLØB MED UMAHRO

Hvis du allerede er i et forløb, så brug patientsystemet til at sende spørgsmål og beskeder, fremfor e-mail p.g.a. GDPR-reglerne.

Eller ring på 53536121.

AFLYSNING OG FLYTNING AF KONSULTATIONER

Ved udeblivelse fra konsultationen påregnes betaling for den fulde konsultation.

Ved afbud indenfor 48 timer før konsultationen påregnes fuld pris. (NB: Undtagelsen er dokumenteret sygdom e.l. force majeure).

Ved afbud mere end 48 timer før konsultationen påregnes halv pris. (NB: Undtagelsen er dokumenteret sygdom e.l. force majeure)

Ved flytning af tid indenfor 48 timer før konsultationen påregnes halv pris for den oprindelige konsultationstid og fuld betaling for den nye konsultation.  (NB: Undtagelsen er dokumenteret sygdom e.l. force majeure)

Ved flytning mere end 48 timer før konsultationen påregnes 25 % for den oprindelige konsultation og fuld pris for den nye konsultationstid.

Ved flytning mere end 7 dage før konsultationen påregnes kun den oprindelige konsultationspris og intet gebyr for flytning af tiden.

Afbud eller rykning af konsultationer kan du let selv gøre via online booking, på e-mail konsultation@umahro.com eller ved at ringe på 53536121.

TYPISKE SPØRGSMÅL

Det kommer an på, hvad du mener med en mad- eller kostplan.

Jeg laver ikke kostplaner, hvor du slavisk skal følge anvisninger og f.eks. får 5 måltider til morgenmad, frokost og aftensmad, hvor du skal bruge helt specifikke mængder af bestemte fødevarer.

Men jeg hjælper dig med at lave ændringer, i den kost du spiser, så du er selv kan styre at lave den mad, der gør dig godt.

Hvis der er behov for at mindske dit energiindtag, så hjælper jeg dig med at finde ud af, hvordan du kan mindske dit kalorieindtag, ved at udelukke de mest energirige ting i din kost, der ikke er nødvendige, og som der ikke er vigtige for dig. Og jeg hjælper dig med at finde alternativer, du kan spise i stedet, der giver dig masser af næring og energi samt mæthed.

Jeg hjælper dig med at finde hoved og hale i, hvad for nogle fødevarer eller hvilken form for kost, du bør spise, for at få det bedre (eller for at blive ved med at være sund).

Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad du ikke skal spise, eller bør spise mindre af, for at få det bedre.

Og jeg giver dig gerne opskrifter og madlavningsfif og -tricks som inspiration til at komme i gang. Men ingen strikse madplaner.

Det kan jeg ikke love dig, men jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at hjælpe dig med at finde redskaberne til at spise og leve dig sund og rask igen … eller i alt fald sundere og raskere.

Ikke alle sygdomme eller individuelle tilfælde af sygdomme kan kureres, men selv der kan oftest gøres en helt masse for at mindske sygdomaktivitet, symptomer, forbedre det generelle velvære og øge energi og overskud.

Ja, jeg har en del klienter der er både børn og babyer. Babyer er ikke altid med til konsultationen, som jeg holder med forældrene.

Det samme gælder små børn.

Større børn er nogle gange med, andre gange ikke. Det kommer an på, hvad for nogle helbredsproblemer, vi skal se nærmere på.

Teenagere er altid med, da de er store nok til, at de godt kan forstå, hvad der bliver talt om. Desuden, så vil (og skal) de jo have medbestemmelse.

Alle konsultationer, online såvel som fysisk, de er på 90 minutter, og inden den første konsultation, skal der laves en del forberedelse i form af helbredshistorie, maddagbog m.m.

Så alle konsultationer er som udgangspunkt ens.

Fysiske konsultationer foregår i mine lokaler i København K, hvor vi sidder sammen fysisk. Det foretrækker nogle, da de har en bedre connection, når vi mødes fysisk.

Online konsultationer har jeg også, fordi en del af mine klienter ikke kan komme til mine lokaler i København. Det kan være, at de bor for langt væk i DK eller i udlandet.

Og nogle af mine klienter er også så medtagne, at de hellere vil tage konsultationen hjemmefra, fremfor at bruge energien på at komme ind i klinikken.

Desuden er nogle af mine klienter i isolation, hvis de f.eks. har immunsvækkelse permanent eller midlertidigt, og så er en online konsultation jo bedre.

Online konsultationer fungerer også rigtig godt, selvom vi ikke er fysisk sammen.

Online konsultationer foregår via Zoom, Skype, Teams eller FaceTime … eller som telefonkonsultationer.

Jeg har ikke faste tider i Aarhus, fordi jeg kun holder konsultationer i Aarhus, når jeg alligevel er Aarhus på et andet ærinde, f.eks. med et foredrag, en workshop, en debat, TV/radio/podcast-optagelser eller en konsulentopgave.

Når det er tilfældet, så afsætter jeg tit dagen før eller efter til konsultationer i Aarhus (og så kan jeg også besøge min far, der bor i Aarhus).

Så mine konsultationstider i Aarhus, de afgøres af, hvornår jeg er i Aarhus i anden sammenhæng.

Medicin er et værktøj, der kan være enormt vigtigt.

Så det er helt forkert, at sætte en antagelse op, at man enten skal være for eller imod medicin (eller andre redskaber, der bruges i behandlingen af sygdomme og helbredsproblemer).

Rette medicin på rette sted, det er fantastisk og nødvendigt.

Men det betyder jo ikke, at der ikke også er en masse, du selv (yderligere) kan gøre med kost, ernæring, motion og bevægelse, afstressning, søvnoptimering og kosttilskud.

Jeg hjælper dig gerne med et ekstra sæt øjne på din medicin. Og nogle gange, så vil jeg faktisk foreslå, at der er forskellig medicin, du bør tale med din egen læge eller hospitalsafdeling om, fordi det kunne gøre noget godt for dig.

Nej. Jeg er interesseret i at hjælpe dig med at finde frem til den mad, der virker for dig. D.v.s. både den mad/kost/diæt, der kan gøre en forskel for dit helbred OG som du kan gennemføre at spise i hverdagen.

En kost eller diæt, der er for restriktiv eller bøvlet, den bliver jo ikke fulgt på lang sigt.