1-TIL-1 PERSONLIG KONSULTATION ELLER SUNDHEDSFORLØB

Døjer du med kronisk sygdom eller diagnose?

Har du vedvarende symptomer, gener og helbredsproblemer?

Er du træt af at symptombehandle uden at komme tættere på at genvinde din vitalitet og dit helbred?

Eller sigter du efter at være endnu sundere og performe endnu bedre?


Hvad enten du vil være rask, performe bedre fysisk eller mentalt, så lad mig hjælpe dig …

Min sundhedsrådgivning tager udgangspunkt i en logisk tilgang til biologi og biokemi ("biologik"), fagområdet Functional Medicine, klinisk forskning samt over 20 års klinisk erfaring med over 12.500 1-til-1 konsultationer.

FUNCTIONAL MEDICINE-SUNDHEDSFORLØB ELLER KONSULTATION MED UMAHRO

I et Functional Medicine-sundhedsforløb eller en Functional Medicine-konsultation, vil Umahro Cadogan hjælpe dig med at adressere de bagvedliggende årsager til dit helbredsproblem, der afholder dig fra at mærke og opleve al den sundhed, energi og vitalitet, som du ønsker og fortjener.

Eller hjælpe dig med at optimere med udgangspunkt i din krop og biokemi, hvis dit mål er toppræstation mentalt eller fysisk.

BasalSundhedOgBagvedliggendeMekanismer

HVAD KAN UMAHRO HJÆLPE DIG MED?

Umahro har stor erfaring indenfor følgende områder og problematikker:

 • Fordøjelsesproblemer
 • Mentale og neurologiske lidelser
 • Adfærds-, udviklings- og indlæringsvanskeligheder, såsom autisme og ADHD
 • Problemer med immunforsvaret, såsom autoimmunsygdomme eller immunsvækkelse
 • Hormonelle problemer, såsom PCOS, menstruationsforstyrrelser og lavt eller forhøjet stofskifte
 • Sportsernæring for professionelle atleter og seriøse amatører
 • Mænds helbredsproblemer og sund aldring for mænd
 • Optimal mental præstation på arbejdet
 • Støttebehandling ved og efter konventionel kræftbehandling
 • Fertilitetsproblemer hos både kvinder og mænd
 • Kvindesundhed
 • Succesfuld aldring (ikke anti-aging men at ældes med ynde, så man kan nyde visdommen sent i livet uden at være hæmmet af krop og hjerne)
 • Forebyggende sundhed så du fanger problemerne, længe før de opstår
 • Genetisk påvirkning af sundhed og helbred
 • Biohacking uden dum-fanatisme
FraSygTilRaskPortrætGrinerIHaven1Farver

UMAHRO CADOGAN

Functional Medicine ekspert

Sundhedsekspert

Sportsernæringsekspert

TV-vært

Bestsellerforfatter

Foredragsholder

Underviser

Konsulent

Forsker

Sundhedsformidler

SKAL DU HAVE HJÆLP TIL AT BOOKE?

Hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp til at booke, så kontakt Stine Kristensen på konsultation@umahro.com eller ring på 53536121.

KLIK OVENFOR FOR AT LUKKE

PRISER

SUNDHEDSFORLØB 

Et sundhedsforløb på 3 konsultationer koster kr. normalt 6.900,00 inkl. moms. 

Prisen inkluderer de 3 konsultationer på 90 minutter og lettere sparring online mellem konsultationerne.

Desuden får du Fra syg til rask som som e-bog, når du booker et sundhedsforløb.

NB: Du sparer normalt kr. 850,00 ved at booke et samlet sundhedsforløb på 3 konsultationer fremfor at booke 3 enkeltstående konsultationer på 90 minutter.

ENKELTE KONSULTATIONER 

En indledende konsultation på 90 minutter koster kr. 2.750,00 inkl. moms.

Opfølgende konsultationer på 90 minutter koster kr. 2.500,00 inkl. moms.

NB: PRISERNE INKLUDERER IKKE TESTS, LABORATORIEPRØVER OG UNDERSØGELSER

Eventuelle tests, laboratorieundersøgelser o.l. er ikke inkluderet prisen for sundhedsforløb eller konsultationer. Hvis vi finder undersøgelser, der skal laves i privatregi, vil der skulle betales for disse separat; undersøgelser gennem egen læge og i offentligt regi, betales der selvfølgelig ikke noget for.

SELVE FORLØBET ELLER KONSULTATIONEN

I et forløb eller en konsultation taler vi om din helbredsmæssige udfordring og dit mål for fremtiden.

Med udgangspunkt i hele din helbredshistorie (dvs. alt der er sket for dig sundhedsmæssigt fra du blev født til nu) og en maddagbog, ser vi på alle de faktorer, der kan have haft medvirkende indflydelse på dit helbred, som det er nu, og være med til at fastholde og forværre dine symptomer.

Derefter lægger Umahro (sammen med dig) en plan der inkluderer kost, ernæring, evt. kosttilskud, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind, ændring af miljøet omkring dig og evt. dialog med egen læge/hospital om ændrede eller yderligere tiltag og behandling derfra.

Du får hjælp og viden til selv at mestre dine helbredsproblemer, så du kan flytte dig selv så langt op ad skalaen fra syg til sund, som det overhovedet er muligt.

Hvis vi sammen vurderer, at der er forhold, der skal undersøges nærmere, vil Umahro anbefale opfølgende test (f.eks. blodprøver eller laboratorietests) enten hos egen læge eller i privat regi.

YDERLIGERE KONSULTATIONER

EFTER ET SUNDHEDSFORLØB PÅ 3 KONSULTATIONER

Hvis du har behov for yderligere konsultationer efter et sundhedsforløb på 3 konsultationer, kan du enten booke et nyt sundhedsforløb med 3 konsultationer på 90 minutter til kr. 6.900,00 eller booke og købe enkeltstående konsultationer på 90 minutter til kr. 2.500,00 pr. gang.

EFTER EN ENKELTSTÅENDE KONSULTATION

Er der efter en indledende eller opfølgende konsultation behov for (atter) en opfølgende konsultation til gennemgang af testsvar samt udarbejdelse af videre plan, eller for at følge op på den behandlingsplan der er lagt, bookes og betales der for en opfølgende konsultation bagefter.

Konsultationer varer 90 minutter og koster kr. 2.500,00.

Den kan foregå live i Umahro's klinik i København K, online over telefon/Skype/FaceTime/Zoom/Teams e.l., eller i Århus når Umahro flytter klinikken til Århus fra tid til anden.

INDEN KONSULTATIONEN

Forud for dit sundhedsforløb eller din konsultation, skal du udfylde og fremsende din helbredshistorie og en maddagbog.

DOWNLOAD HELBREDSHISTORIEN

DOWNLOAD MADDAGBOGEN

De skal helst uploades 3 dage før konsultationen i Umahros patientsystem (du får alle informationer om, hvordan du gør det, når du har booket et sundhedsforløb eller en konsultation), som også sikrer, at vi passer rigtig godt på dine oplysninger. Det er bl.a. også her at din journal og noter fra forløbet eller konsultationen bliver uploadet.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dette så send en mail på konsultation@umahro.com eller ring på 53 53 61 21.

 • Skriv hellere for meget end for lidt.
 • Få fat i kopier af journaler og testsvar fra egen læge, sygehus, privathospital og andre behandlere og medbring dem til konsultationen.
 • Forbered en liste med de spørgsmål som du gerne vil have svar på under din konsultation.
 • Medbring evt. blodprøver og andre testsvar.
 • Hvis du ikke kan nå at udfylde maddagbog for 3 dage, så bare skriv hvad du typisk spiser til morgenmad, frokost, aftensmad, snacks, før og efter træning (om noget) og hvad du drikker i løbet af en dag.
 • Hvis du har tid, så tag billeder af alt du spiser og drikker over et helt døgn med din smartphone. Gør det på 2 hverdage og på 1 weekend/festdag.

Sørg for at sende din helbredshistorie og maddagbog som Word-dokumenter i de anviste word-skabeloner. Ellers er Umahro nødsaget til at bruge noget af din konsultationstid på at omskrive og kopiere fra andre filformater til de anviste word-skabeloner, hvilket ikke vil være en optimal udnyttelse af din konsultationstid.

Når du har booket et sundhedsforløb eller en konsultation, så tjek din indbakke. Din booking er først endeligt bekræftet, når du har modtaget en bekræftelse fra os via email.

Afbud eller rykning af konsultationer kan du let selv gøre via ovenstående onlinebooking, e-mail (konsultation@umahro.com) eller ved at ringe til 53536121.

NB: Umahro tager ikke blodprøver og ordinerer ikke medicin

SPØRGSMÅL OG HJÆLP

Hvis du har spørgsmål om en personlig konsultation med Umahro eller behov for hjælp i forbindelse med din konsultation, så skriv til Stine Kristensen på konsultation@umahro.com eller ring på 53536121.

HVIS DU ALLEREDE ER I ET FORLØB MED UMAHRO

Hvis du allerede er i et forløb, så brug patientsystemet til at sende spørgsmål og beskeder, fremfor e-mail p.g.a. GDPR-reglerne.

Eller ring på 53536121.

AFLYSNING OG FLYTNING AF KONSULTATIONER

Ved udeblivelse fra konsultationen påregnes betaling for den fulde konsultation.

Ved afbud indenfor 48 timer før konsultationen påregnes fuld pris. (NB: Undtagelsen er dokumenteret sygdom e.l. force majeure).

Ved afbud mere end 48 timer før konsultationen påregnes halv pris. (NB: Undtagelsen er dokumenteret sygdom e.l. force majeure)

Ved flytning af tid indenfor 48 timer før konsultationen påregnes halv pris for den oprindelige konsultationstid og fuld betaling for den nye konsultation.  (NB: Undtagelsen er dokumenteret sygdom e.l. force majeure)

Ved flytning mere end 48 timer før konsultationen påregnes 25 % for den oprindelige konsultation og fuld pris for den nye konsultationstid.

Ved flytning mere end 7 dage før konsultationen påregnes kun den oprindelige konsultationspris og intet gebyr for flytning af tiden.

Afbud eller rykning af konsultationer kan du let selv gøre via online booking, på e-mail konsultation@umahro.com eller ved at ringe på 53536121.