LEVERTALLENE KOM NED SÅ KEMOTERAPIEN KUNNE GENNEMFØRES

En af mine klienter henvendte sig for at få hjælp til at kunne gennemføre kemoterapi til en leverkræft med metastaser.

Kemoterapien havde effekt på kræften, men gav samtidig så forhøjede levertal, at det ikke var muligt at give en dosis hver uge, som der var behov for.

Nogle gange måtte der gå en lille måned mellem behandligerne, før levertallene var lave nok til at der kunne behandles igen.

Så målet var, at finde en måde at få levertallene ned inden næste planlagte behandling en uge senere.

Vi satte ind med nogle af de urter og næringsstoffer, der kan have en gavnlig effekt på leverfunktionen.

Helt specifikt anbefalede jeg at få noget silymarin (aktivstoffet i marietidsel), noget ren curcumin med høj optagelighed og noget artiskokekstrakt.

For ikke at modvirke kemoterapien, var anbefalingen at time tilskuddene 2 døgn efter en dosis kemoterapi og så stoppe igen et døgn inden, så de kunne hjælpe på levertallene, men uden at forstyrre øge nedbrydningen af kemoterapeutika i leveren.

Det lykkes.

Af hjertet tak for din gode hjælp med at finde tilskud/medicin [en kombination af marietidsel, curcumin og artiskok], der kunne hjælpe med at få levertallene ned!

Det lykkedes, så min mand fik kemobehandling i går 🙂 [Han var blevet nød til at stoppe med kemoterapi, fordi levertallene blev meget forhøjede og ikke nåede at blive normale inden næste behandling.]

Det var vi meget glade for, da vi tænker, at det betyder utrolig meget, at hans behandling ikke går i stå og kører så regelmæssigt som muligt.

Jeg tænker, at det er en god ide at give ham præparatet igen torsdag-fredag-lørdag inden hans næste behandling mandag.

 

5-ÅRS KRONISK TYKTARMSBETÆNDELSE ENDELIG PÅ RETUR!
MATHILDA MORTENSEN INTERVIEWER MIG OM MIN BOG “FRA SYG TIL RASK” • 15.12.2017

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!