Sundhedsrådgiver-manifestet

FraSygTilRaskPortrætTavleUdenSelerSmilerArmeneOverKorsFarve

Sundhedsrådgiver-manifestet!

Der er nogle vigtige mål, antagelser og præmisser, som vi arbejder ud fra på sundhedsrådgiveruddannelsen og som alle de over 200 sundhedsrådgivere der er uddannet af mig, de arbejder ud fra og har som mål:

  • Gør kroppen til en medspiller fremfor modspiller … og hvis den er blevet modspiller, så skal vi have den tilbage på dit hold igen!
  • Alle fortjener alt den sundhed, glæde, energi og vitalitet, som de ønsker sig!
  • Viden om sundhed, den skal deles, gøres levende og i spil, så den gør en forskel. Hvis den viden bare er “stuck” i dit hoved, mit hoved eller en anden persons hoved (eller i en bog) men den ikke bliver sat i spil i den virkelige verden, hvor den kan gøre en forskel, så er det jo “død” viden!

Vi arbejder ud fra tanken om, at sundhed skal tilpasses den enkelte. Det vil sige, at kost, bevægelse, motion, søvnoptimering, afstressning og andre livsstilsændringer, de både skal være nogle, der vil gavne den enkelte, og de skal være nogle, som der er mulige for den enkelte at gøre igen, igen og atter igen. Vi arbejder for at gøre sundhed til noget, der er “lad-sig-gøreligt” for alle. Det betyder ikke, at vi er uambitiøse, men at vi er helt med på, at den eneste sundhed der virker, det er den sundhed (eller sunde adfærd), som det faktisk er muligt for dig, mig eller en tredje person at efterleve.

Perfect never gets done, but what you can do repeatedly that works is goddamn near perfect!

Vi ønsker at gøre noget godt for folkesundheden, og vi ønsker at hjælpe dem, der gerne vil være sunde igen, dem der vil gå fra syg til rask, og dem der vil blive ved med at være sunde. Og der er behov for det. Der er stadigvæk alt for mange, der går glip af masser af gode leveår p.g.a. sygdom, forfald, fysiologisk dysfunktion eller at de slet og ret dør for tidligt! Der er stadigvæk alt for mange, der ikke får spist nok grønstager + bær + frugt, der ikke får spist nok fibre, der ikke får nok protein fra sunde kilder, der ikke få nok hverdagsbevægelse og motion, der ikke får sovet nok eller afstresset nok. Og det vil vi gøre “oprør” imod!

Og så har vi også et mål om, at sundhedsfanatisme, sundhedsforvirring, sundhedsmyter og decideret bullshit, det er noget vi selv sørger for ikke selv at bidrage til, men som vi faktisk er med til at få lukket og slukket. Mennesker fortjener at få viden og guidelines, der gør en forskel for dem, men helt uden unødvendig “bøvlificering” af mad, motion, søvn o.s.v.

Hvis du er enig med mig og alle de uddannede sundhedsrådgivere i dette, og hvis du gerne vil være den allerbedste sundhedsekspert og -rådgiver for andre og for dig selv, så kom med på sundhedsrådgiveruddannelsen! Det næste hold starter lørdag d. 7. september.

Der er online informationsmøder tirsdag d. 27. august kl: 12:00-13:00, onsdag d. 28. august kl. 20:30-21:30 og tirsdag d. 3. september kl. 19:30-20:30.

Dem tilmelder du dig her

Læs mere om sundhedsrådgiveruddannelsen og hør hvad nogle af de uddannede sundhedsrådgivere siger lige her

Og hvis gerne vil booke en optagelses- eller afklaringssamtale eller har spørgsmål, så send en DM her, send en mail på hello@umahro.com eller ring på 53536121.

Gæst i "Bevægelse & Co" om vitaminpiller • Del 2 om mineralerne og sporstofferne
FB-LIVE MED HIGH ON LIFE: KOLESTEROL I BALANCE

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!