SUNDHED (OG TOPPRÆSTATION) I VIRKSOMHEDER OG ORGANISATIONER

 

 

 

 

HVORFOR?

Min mission i livet er at inspirere mennesker til at spise og leve sig til al den vitalitet, energi, velvære og sundhed, de fortjener, ved at give dem opskrifter, viden, redskaber, information og provokation til at gøre dette. Og det uden at det skal blive på bekostning af velsmag eller livskvalitet.

Ingen skal presses ned en bestemt kasse eller følge en bestemt kur, men alle skal have viden og muligheder for at lave og holde fast i kost- og livsstilsændringer, der gør en forskel for dem, der er langtidsholdbare og bæredygtige for dem hver især, og der gør deres liv bedre.

Et oplagt sted at hjælpe mennesker med dette er lige præcis på deres arbejdsplads. Den virksomhed eller organisation, de er i, udgør jo en stor del af deres liv.

Derfor er mit mål også at hjælpe virksomheder og organisationer med at blive og skabe rammerne, hvor det bliver meget nemmere for mennesker at spise og leve sig til al den vitalitet, energi, velvære og sundhed, de fortjener og ønsker, når nu arbejde og arbejdspladser fylder så meget i vores liv.

Faktisk synes jeg, at virksomheder og organisationer er forpligtede, til at gøre alt hvad de kan, for at deres ansatte har nemmere ved at opnå sundhed. Lige præcis fordi firmaer og organisationer fylder så meget i folks liv. De har en unik position og mulighed, for at kunne gøre dette. Den må ikke forspildes.

Og jeg ser for mange virksomheder og organisationer, der ender med at gøre det stik modsatte: De får ikke gjort det sådan, at det er nemt for deres ansatte at spise og leve sig til mere vitalitet, energi og sundhed.

Eller de gør det ligefrem sværere for deres ansatte at spise og leve sig til al den energi, vitalitet og sundhed, de ønsker og fortjener. Selvfølgelig ikke bevidst eller med fuldt overlæg.

Men alt for ofte ser jeg, at rammerne og vilkårerne er sådan, at de fremmer usundhed fremfor sundhed.

Det er ingen tjent med. Og hvorfor ikke gribe muligheden for at gøre noget helt fantastisk, der gavner både virksomheden og de ansatte…og derved også hele samfundet? Det er jo muligt og alle vinder.

Det er derfor, det er mig magtpåliggende at lave sundhedsrevolution i firmaer og organisationer.

HVAD ER UDBYTTET?

 • Mere sundhed både fysisk og mentalt for den enkelte og i hele organisationen
 • Mere energi og bedre humør for den enkelte og i hele organisationen
 • Mere sammenhold
 • En følelse af fællesskab
 • Det bliver en (endnu) mere attraktiv arbejdsplads eller organisation
 • Langtidsholdbar og bæredygtig sundhed fremfor kortvarig hype

GRATIS WEBINAR OM SUNDHED I VIRKSOMHEDER OG ORGANISATIONER

Få konkrete værktøjer til, hvordan kan skabe en sundere arbejdsplads og få et sundere liv, med mig som din engagerede og karismatiske taler, der formår at gøre komplekse sundhedsrelaterede emner lettilgængelige og spændende for alle og som kan skabe forandringer i dit liv - også på arbejdspladsen.

Du lærer mere om:

 • Hvilke tiltag der virker på arbejdspladser og i organisationer, når målet er at skabe og fremme sundhed
 • Hvordan du skaber et sundhedsfremmende miljø både fysisk og socialt på arbejdspladser
 • Hvilke områder der kan gøres noget med/ved (mad, ernæring, madlavning og kantinen; træning, bevægelse og fysisk aktivitet; stress og afstressning; søvn; nudging)
 • Hvor stort et problem det er, at vores moderne miljø helt overordnet er usundshedfremmende og -skabende
 • Hvorfor vores moderne miljø kan være usundhedsfremmende og -skabende

SE MIT WEBINAR OM SUNDHED I VIRKSOMHEDER GRATIS

DOWNLOAD PRÆSENTATIONEN SOM PDF

SKAL JEG OG MIT TEAM HJÆLPE DIG ELLER JER?

Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad jeres behov er, og hvordan jeg og mit team kan hjælpe jer med mere sundhed (og toppræstation) i firmaet, organisationen eller arbejdspladsen.

Hvis du vil booke, forespørge eller høre mere om et foredrag eller en workshop, så skriv på hello@umahro.com eller ring på 5353 6121.

Hvis du gerne vil forespørge eller have en samtale om at lave et større sundheds- eller toppræstationsforløb eller kantinesparring, virksomhedssundhed e.l. så kontakt min virksomhedssundhedsansvarlige Lene Lykke Hvoslef på lene@umahro.com eller 30 14 05 21.