FIRMA-, KUNDE- OG MEDLEMSGAVER

Forkæl dine ansatte, kunder eller medlemmer samtidig med, at de bliver inspireret til mere sundhed!

BESTSELLER BØGER OM SUNDHED

Din guide til at blive rask igen eller få det bedre med kost, motion, bevægelse, søvn, afstressning, livsstilsændringer og Functional Medicine.

Og din guide til at forstå, hvorfor din krop er modspiller i stedet for medspiller.

Din guide til at blive sund eller endnu sundere med kost, motion, bevægelse, søvnoptimering, afstresning og livsstilsændringer.

Find hoved og hale i, hvad sundhed er, hvad der er sundt, og hvad du skal gøre for at blive sund.

Din guide til at toppræstere i privatlivet, i skolen og på arbejdet gennem kost, ernæring, motion og bevægelse, søvnoptimering, afstresning, hvile, restitution og biohacks

Få redskaber
til at spise og leve,
så du kan udfolde dit fulde
potentiale, få energien til at være dit bedste selv og holde til at brænde igennem.

GIV DINE ANSATTE, MEDLEMMER ELLER KUNDER EN BOG I SUNDHEDSGAVE!

Giv en eller flere af mine bestseller bøger om sundhed i firma-, medlems- eller kundegave.

Fra syg til rask findes både trykt, som e-bog og som lydbog.

Fra usund til sund findes på tryk.

Fra sund til personlig toppræstation findes på tryk.

Ved større bestillinger kan der laves specialtryk med jeres logo og evt. også et forord fra jer.

Kontakt mit team på hello@umahro.com eller ring på 53 53 61 21 med forespørgsler på bøgerne som personale-, medlems- eller kundegave.

MEDLEMSSKAB AF UMAHRO UNIVERSE

Giv dine ansatte, kunder eller medlemmer medlemsskab af mit digitale sundhedsunivers Umahro Universe med on-demand adgang til sundheds- og madlavnings-TV, lækre opskrifter, månedlige webinarer og e-bogs-versioner af mine tre populære bestsellere Fra syg til raskFra usund til sund og Fra sund til personlig toppræstation.

SE NÆRMERE PÅ UMAHRO UNIVERSE

Kontakt mit team på hello@umahro.com eller 53 53 61 21 for at få et tilbud om et gruppemedlemsskab af Umahro Universe for dine ansatte, kunder eller medlemmer.

Giv dine ansatte, medlemmer eller kunder en plads på mit digitale 4-ugers sundhedsforløb "Sundt og stærkt 2023 med Umahro" som gave.

På "Sundt og stærkt 2023 med Umahro" får deltagerne redskaberne til at skabe langtidsholdbare livsstilsændringer.

Og de er ikke være alene. De gennemfører de fire uger i fællesskab med en masse andre deltagere, så de er hinandens støtter og sparringspartnere, med mig som guide og inspirator.

LÆS MERE OM SUND OG STÆRK FORLØBENE

Der kører forløb flere gange om året, og det er også muligt at lave unikke lukkede forløb/hold, hvis der er mindst 50 deltagere.

Kontakt mit team på hello@umahro.com eller ring på 53 53 61 21, hvis du gerne vil give dine ansatte, kunder eller medlemmer pladser på et af de åbne "Sundt og stærkt 2022 med Umahro" forløb … eller hvis vi skal lave et specialtilpasset lukket hold for jer.