Hjælp og inspiration til patientforeninger

UmahroPortrætForedragLive

Min mission er at hjælpe så mange mennesker som muligt, med at være sunde eller at blive sunde igen. At hjælpe alle der oplever, at deres krop er en modspiller, med at de får deres krop som medspiller igen.

Jeg har gennem tiden hjulpet mange patientforeninger med lige præcis dette via foredrag, workshops, webinarer, skribentarbejde og endda at udvikle hele sundheds- eller maduniverser og -koncepter.

Bl.a. Hjerteforeningen, Scleroseforeningen, Kræftens Bekæmpelse, Endometrioseforeningen, Gigtforeningen, Rygsøjlegigtforeningen, Colitis-Crohn foreningen, 22Q11 foreningen, Diabetesforeningen, Nyreforeningen, Leverforeningen og Hjernebarnet.

ET HELT KOSTUNIVERS FOR SCLEROSEPATIENTER … OG SNART FOREDRAGENE DER HØRER SIG TIL

I 2020 hjalp jeg Scleroseforeningen med at udvikle kostråd og et helt koncept samt digitalt univers om sund mad for sclerosepatienter, hvor vi også lavede en livestreamet madlavnings-session fra mit køkken. Og nu er vi endelig ved at planlægge de foredrag om kostrådene rundt omkring i landet, der blev sat på stand-by p.g.a. COVID-19 lockdowns.

Læs mere her:

MÅ JEG FÅ ÆREN I DIN/JERES PATIENTFORENING?

Det vil være mig en fornøjelse, hæder og ære, at hjælpe din/jeres patientforening eller lokalforening/afsnit med at inspirere jeres medlemmer til mere sundhed og måske endda at spise og leve sig raske eller til i alt fald at få det bedre.

MULIGHEDER

Hvordan kan jeg så gøre det?

  • Foredraget “Kan du spise og leve dig rask ved xxx (type II diabetes/endotriose/gigt/” tilpasset til jeres medlemmers helbredsproblem(er) på 1,5-2,5 time fysisk, livestreamet eller begge dele
  • Et kort streamet webinar på 30-55 minutter med mulighed for spørgsmål til sidst
  • En ½-1 dags workshop
  • Skribentarbejde
  • Hjælp med at udvikle hele koncepter og digitale universer á la det jeg har hjulpet Scleroseforeningen med

Hvis jeg skal hjælpe jer, så skriv på hello@umahro.com eller ring på 53536121.

Er du den nye salgs-, administrations- og digitale assistent?
ER DU KLAR OVER HVOR CENTRAL EN ROLLE DIN LEVER SPILLER I REGULERINGEN AF BLODSUKKER OG KOLESTEROLTAL?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!