OVNBAGT ELLER AIRFRIED SQUASH AU NATUREL

BlogOvnbagtSquash

Min nye sommer-favorit blandt ting jeg altid har i køleskabet: Airfried eller ovnbagt squash!

Jeg tager simpelthen squash, skærer den i lange stave på tværs og bager den helt au naturel.

Enten 15 minutter ved 200 ° i min airfryer eller også 20 minutter i ovnen ved 225 °, indtil squash stykkerne bliver gyldenbrune, karamelisserer en smule og bliver møre (men ikke slatne eller splattede).

Grunden til at jeg laver dem helt au naturel, er fordi så kan jeg gøre alt muligt med smagen og tilbehør bagefter.

Og jeg laver ret store portioner (4-5-6 squash ad gangen), så jeg har gyldenbrun og lækker squash, jeg kan bruge løbende.

Jeg bruger dem i og til alle mulige ting:

  1. Som snacks ligesom gulerodsstænger
  2. Jeg vender dem med olie eller marinarede og krydderier eller krydderurter, enten varme når de lige er bagte eller de kolde, og spiser dem, som man ville spise ovnbagte gulerødder og rodfrugter
  3. Jeg kommer dem i min morgen greenie eller i proteinshakes i løbet af dagen
  4. Jeg blender dem med i dejen til bananpandekager eller bananvafler (lavet på moste bananer, havremel og æg)
  5. Jeg laver instant grøntsagssuppe på dem. Tag 3 af de ovnbagte squash og blend dem grundigt med ¾ L kogende vand, 1 spsk Herbamare urteboullion (ikke Herbamare urtesalt), ½ dl usaltede rå cashewnødder eller afskallede hampefrø, lidt fishsauce, lidt salt, lidt peber, og krydderier efter smag og behag (hvidløg, chili, karry, citrongræs o.s.v.)

Bon appetit!

JEG ER GÆST I LUDVIGS PODCAST
SMUGKIG FRA MIN ALUMNEDAG 2023

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!