NÅR STRESS FORVÆRRER INFLAMMATION

En ting er at stress kan få en til at ryge op i det røde felt eller at gå helt i sort, men vidste du, at nogle gange, så kan stress få din krop til at “gakke-ud” på andre måder, f.eks. ved at inflammation opstår eller kronisk inflammation der ulmer, det løber helt løbsk?

I dag har jeg været i klinikken. En af mine klienter er en ung mand i 20ne (de ord må jeg godt bruge som en “gammel” 45-årig mand). Han har type I diabetes og kronisk tarmbetændelse. Og over det sidste 1,5 år har vi fået meget bedre styr på både blodsukker (langtidsblodsukkeret har vi fået ned i 30ne) og også stabiliseret hans kroniske tarmbetændelse.

Han har også fået meget mere energi og overskud til livet og arbejde.

Men vi fik et chok!

Han fik lavet en coloscopi fornylig, hvor der viste sig at være ret megen inflammation og betændelse.

Meget mere end hans symptomer og almentilstand antydede.

Og hvordan hulen var det sket?

Jo, her fra det sene forår og henover sommeren, der har han arbejdet rigtig meget. Faktisk for meget. Ikke med noget, der gjorde ham ked af det eller stressede ham som sådan.

Men det var helt klart mere end et mandag-fredag 37-timers job, fordi han er skide dygtig, og fik en masse ekstra opgaver og ansvar, som han har løftet og forvaltet til UG.

Men han har ikke haft megen tid til at ro og hvile, og har heller ikke fået sovet nok i perioden.
Og det var åbenbart for meget. Men i stedet for at han gik ned med stress eller følte sig rigtig stresset sådan psykologisk, så var det hans tarmsystem hvorfra der kom en ret kraftig reaktion.

Så nu er der to måneders fuldstændig ro, ekstra medicinering og opgradering af de kost- og ernæringstiltag, vi allerede har haft succes med … indtil stressbelastningen blev for stor.

Hvis du lider af kronisk inflammation eller en autoimmunsygdom, og hvis du gerne selv vil kunne gøre mere, forstå din krop og dens reaktioner bedre, så du kan få det bedre med ændringer og kost og livsstil, så kom med på mit forløb “Fra syg til rask på 12 uger med fokus på kronisk inflammation og autoimmunsygdomme”.

Vi starter nu på lørdag med en hel dag livestreamet, hvor jeg fortæller om sundhed og sætter scenen for de næste 12 uger, hvor vi trin for trin går i dybden med, hvad der sker i kroppen, når inflammation løber løbsk, og hvordan du kan sammensætte din egen kost- og livsstilsplan, for at tøjle inflammationen.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Prisen er kr. 4.495,00 for de 12 uger … og du kan godt betale i rater. Det er ca. 50 kr om dagen.

Og hvis du har spørgsmål til forløbet og om hvorvidt det er det rette for dig, så ring på 53536121 eller skriv på hello@umahro.com.

P.S. Desuden har mit team og jeg bestemt, at folk de virkelig har behov for det her forløb, der er økonomisk pressede p.g.a. sygdom og de generelle prisstigninger i samfundet, de kan komme med til en bedre pris. Man kan være to, hvor økonomien trykker, men til en persons pris, så det er ½ pris for hver af jer. Hvis det er dig og en ven, så ring eller skriv, så vi får jer tilmeldt til den specielle pris.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!