JEG HAR FÅET MERE ENERGI OG BEDRE KONCENTRATION

Jeg kontaktede Umahro, fordi jeg havde hørt, gennem en bekendt, han havde hjulpet, at han sikkert også kunne hjælpe mig. Årsagen var, at jeg følte mig meget træt og uoplagt.

Jeg havde svært ved at koncentrere mig på min uddannelse, og blev meget hurtigt træt, når jeg var sammen med mange mennesker. Jeg havde problemer med min afføring, som lugtede meget dårligt.

Fire år forinden, var jeg blevet opereret i min finger, og i den forbindelse fandt man ud af, at jeg havde tuberkulose. Mine lunger var inficeret med 2/3, og jeg blev behandlet i et halvt år med en skrap medicin.

Prøverne som Umahro iværksatte viste, at jeg manglede en masse vitaminer, mineraler og aminosyrer, samt at jeg producerede for lidt mavesyre, så jeg ikke omsatte den ellers sunde mad, jeg har spist gennem mange år.

Efter prøverne var taget, sørgede Umahro for, at jeg fik en masse af de vitaminer og mineraler jeg var i stort underskud af, et personligt tilpasset aminosyretilskud baseret på mine mangler og bl.a. mavesyretilskud og ekstra fordøjelsesenzymer. Det har hjulpet på min omsætning af maden.

Jeg har fået meget mere energi, min afføring er blevet normal, og jeg er bedre i stand til at koncentrere mig i timerne på min uddannelse. Jeg husker bedre, end jeg har gjort længe, og mit humør er også blevet markant bedre.

FRA UDSIGT TIL ENDNU EN TARMOPERATION TIL AT BLIVE HELT SYMPTOMFRI

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!