FRA ULIDELIGE FORDØJELSESPROBLEMER TIL UGER UDEN SMERTER OG GENER

Der er en grund til, at jeg er stor fan af Functional Medicine og arbejder med Functional Medicine, når jeg skal hjælpe mine klienter (og også da jeg skulle hjælpe mig selv i mine sene teenageår og starten af 20ne, hvor jeg bogstavelig talt spiste og levede mig sund og rask igen): Det er en tilgang, hvor man ofte kan finde frem til de bagvedliggende årsager og/eller løsninger, for at gøre noget ved nuværende symptomer, problemer og diagnoser!

Tag for eksempel en af dagens klienter. En skøn men plaget og forpint ældre kvinde med heftige fordøjelsesproblemer … og det efter der var lavet en stomi, fordi hendes tyktarm havde "givet op". Og stomien havde man endda måtte omlægge/reoperere.

Men hun var stadigvæk virkelig plaget af fordøjelsesproblemer, der var invaliderende, og faktisk også var begyndt at give problemer med både søvn og angst. Problemer i sådan en grad, at hun får sovemedicin og lidt beroligende medicin.

Det eneste yderligere tilbud til hende, det var mere beroligende medicin og sovemedicin. Og evt. lidt morfin til smerterne fra mavetarmsystemet.

Men da vi gik systematisk til værks (hvor jeg tænkte bagvedliggende og underliggende årsager samt tænkte i systembiologi) og begyndte at dekonstruere fordøjelsesprocessen fra start til slut, så fandt vi frem til en årsag og en løsning, der gør at hun har været uden turene med oppustethed og smerter i flere uger, kan spise meget bredere, har taget lidt på og har et meget lysere syn på livet.

Så hvis du har behov for hjælp til at dekonstruere dine fordøjelsesproblemer (eller andre problemer, symptomer eller diagnoser), og gerne vil have min hjælp, så ser jeg dig hjertens gerne i klinikken.

www.umahro.dk/konsultation

Hvis du arbejder med sundhed, og gerne vil være endnu skarpere til at hjælpe dine klienter/patienter/kunder med sundhed, og hvis du gerne vil være bedre til at kunne "se bag overfladen" og forstå de bagvedliggende årsager til deres symptomer og diagnoser, så overvej om ikke du skal med på mit forløb med 1 års klinisk mesterlære i Functional Medicine og personligt tilpasset sundhed og ernæring.

Vi starter d. 24. maj.

Læs mere om klinisk mesterlære på https://nutrimenta.simplero.com/klinisk-mesterlaere-hold-3

Og hvis du har spørgsmål til konsultationer eller klinisk mesterlære (eller vil booke en afklaringssamtale), så send en DM her, skriv til mit team på hello@umahro.com eller ring på 53536121.

DET VAR SLET IKKE EN SPISEFORSTYRRELSE MEN OVERVÆKST AF BAKTERIER I TYNDTARMEN!
POSTBIOTIKA OG MIKROBENØRDERI

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!