POSTBIOTIKA OG MIKROBENØRDERI

Jeg har altid været en "mikrobe-nørd", men i disse dage nørder jeg ekstra meget med mikrober, mikrobiota og fordøjelse

I dag underviser jeg på efteruddannelsen for Umahro-Certificerede Sundhedsrådgivere, hvor emnet er long-COVID-19.

Et af de problemer der kan være der, det er at, der er en ændret mikrobiota i tarmsystemet (og nok også lungerne) efter COVID-19. Ændringer der giver anledning til vedvarende problemer. Ikke blot i mavetarmsystemet og med fordøjelsen, men også systemisk.

På torsdag er det den helt store mave-tarm-mikrobiota dag for mig; om formiddagen underviser jeg A-apoteket i probiotika, præbiotika, synbiotika og postbiotika, og torsdag aften holder jeg online foredrag om IBS og SIBO (overvækst af bakterier i tyndtarmen) kl. 19:30-21:30.

Lyt lige med her, for at høre om hvad postbiotika (det de "gode" mikrober producerer af forskellige molekyler og stoffer, der gør os værtsorganismer godt) er.

Hvis du arbejder med sundhed og allerede hjælper andre med færden fra syg til rask, og hvis du gerne vil være endnu bedre til at hjælpe, så kom i 1 års klinisk mesterlære i Functional Medicine og personligt tilpasset sundhed og ernæring hos mig.

Hold 3 starter d. 24. maj; der er informationsaften tirsdag d. 16. maj kl. 19:00-20:30, og du kan se optagelsen af den forrige informationsaften, hvis du ikke kan vente.

Og hvis du gerne vil booke mig til et foredrag om tarmmikrober, fordøjelsen, mavetarmsystemet og lort på godt og ondt, så skriv på hello@umahro.com eller ring på 53536121 med din forespørgsel.

Så finder vi frem til det allerbedste fordøjelses- og tarmbakterieforedrag for dig/jer.

(Og du kan læse alt om at booke mig til foredrag her.)

FRA ULIDELIGE FORDØJELSESPROBLEMER TIL UGER UDEN SMERTER OG GENER
KOSTTILSKUD?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!