SUNDHED ER LIG MED ENERGI!

På mandag starter næste 28-dages sundheds- og energiboost-forløb!

Sundhed drejer sig også om energi!

Det du gør, der skal gøre dig sund, det skal også give dig energi, overskud, vitalitet og kapacitet, så du kan mærke sundheden!

Og på cellulært niveau sker der det, at du faktisk bliver bedre til at flytte kcal fra glukose, fedt m.fl. over i kroppens energimøntfod kaldet ATP.

For når du brænder energi af, så er det ikke bare, fordi det gør noget ved en energibalance eller kropssammensætning og vægt … det er også fordi, at du skal have den potentielle energi i glukose, fedt o.l. flyttet over i en form, der kan bruges som brændstof i dine celler samt til at drive og "betale" for din biokemi.

Det sker inden i mitokondrierne, der er dine små cellulære brændeovne eller energikraftværker om du vil.

Når du er sund, så fungerer dine mitokondrier godt, og en af grundene til at alt det sunde (motion, grøntsager, bær, sunde fedtstoffer o.s.v.) er sundt, det er fordi det understøtter dine mitokondrier.

Så skal du have et sundheds-, energi- og mitokondrierboost, så kom med på det hold "Sundt og stærkt 2024 med Umahro", der starter nu på mandag.

Vi tager fire uger med fokus på masser af sunde hverdagsvalg, som din krop og dine mitokondrier vil elske dig for … og du får opskrifter på mad, der er medicin forklædt som himmerigsmundfulde.

Det koster dig kr. 26,75 om dagen 28 dage i træk.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

P.S. ½ L iced tea eller sodavand koster 25 kr, så vil du drikke sådan en hver dag … eller have inspiration til sundhed hver dag?

PROBIOTIKA OG MENOPAUSEN
Weekendfrokost

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!