DU KAN SPISE OG LEVE DIG SUND OG RASK

MAD KAN VÆRE DIN MEDICIN FORKLÆDT SOM HIMMERIGSMUNDFULDE

FOOD CAN CHANGE YOUR LIFE


MIN MISSION

FraSygTilRaskPortrætMadKøkkenbordFarver

Min mission er ret enkel: Jeg vil gerne hjælpe så mange mennesker som overhovedet med at gå fra syg til rask, fra usund til sund … og evt. videre fra sund til personlig og fysisk toppræstation.

Jeg vil hjælpe så mange som muligt, med at kunne tage vare på egen sundhed. Derfor er mit mål at give dig viden, redskaber, inspiration, information (og nogle gange provokation), så du er i stand til, og så du er motiveret til, selv at gøre alt det du kan, for at spise og leve dig sund eller rask igen.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at blive din egen sundhedsekspert … og at undgå at bruge tid og energi på tiltag, der ikke er de rigtige for dig.

Sundhed er ikke et mål i sig selv. Jeg synes ikke, du skal være sund for sundhedens skyld.

Sundhed – at spise og leve sundt, at være i en sund tilstand – er interessant og vigtigt, fordi det er en del af forudsætningen for glæde, energi og vitalitet. Og fordi det giver dig den største sandsynlighed for at lave et godt og indholdsrigt liv, hvor du får lov til at ældes med ynde, og leve så få år som muligt hvor sygdom eller aldringens forfald tynger dig så meget, at det bliver ulideligt.

HVEM ER JEG OG HVAD KAN JEG?

Jeg er ekspert i Functional Medicine, sundhed, madlavning, ernæring og toppræstation på den sunde måde.

Nogle kalder mig "sundhedens mastermind".

Jeg er både sundhedsnørd og madnørd.

Jeg har været vært og ernæringsekspert i samt medudvikler på TV2-programmet “Kan man spise sig rask?” og er derudover sundhedsekspert, foredragsholder, bestsellerforfatter og rådgiver af verdens top performere indenfor både erhvervsliv og sport.

Jeg har hjulpet titusindvis af mennesker i 1-til-1 konsultationer i min klinik siden år 2000, og hundredetusinder via kurser, foredrag og workshops herhjemme og i udlandet.

Firmaer og organisationer i hele verden har nydt godt af min hjælp med sundhedsprogrammer, kantineændringer, peak performance programmer for ledere og nøglepersoner og gennemgribende forankring af sundhed i organisationen.

Og patientforeninger har fået hjælp i form af foredrag og udarbejdelse af sundhedsprogrammer til deres medlemmer.

Jeg har solgt over 500.000 bøger på dansk og engelsk. Den sidste bog er “Fra sund til personlig toppræstation”.

Og jeg er en del af flere forskningsgrupper og -samarbejder om bl.a. kost og sclerose samt kost + livsstil og ADHD.

MIN EGEN HISTORIE

Jeg arbejder ikke bare med Functional Medicine og sundhed, fordi det er et job for mig.

Det med at inspirere så mange som muligt til så meget sundhed som muligt, det er min livsmission, og det at ville hjælpe så mange som muligt med at blive egen sundhedsekspert, det er p.g.a. min personlige sundeds- og sygdomshistorie.

Jeg har altid været enormt interesseret i mad og biologi (selv som baby og barn).

Og i mine teenageår og i mine tidligere tyvere, har jeg været rigtig, rigtig syg, hvor jeg måtte spise og leve mig rask.

MIT FULDE CV

MÅ JEG FÅ LOV TIL AT HJÆLPE DIG?

Det vil være mig en ære og hæder, at hjælpe dig, for min mission er jo at hjælpe så mange som muligt, med sundhed, glæde, energi og vitalitet.

Så den viden og indsigt jeg har, den også kommer andre til gode.

Jeg hjælper mennesker med:

  • At gå fra syg til rask
  • At gå fra usund til sund
  • At gå fra sund til personlig toppræstation
  • Jeg hjælper også mennesker med at lave og spise mad, der er lækkert og sundt. Bogstaveligt talt mad der er medicin forklædt som himmerigsmundfulde.

SÅDAN KAN JEG HJÆLPE DIG

MÅ JEG FÅ LOV TIL AT HJÆLPE JER … PÅ ARBEJDSPLADSEN, I FIRMAET, I FORENINGEN, I GRUPPEN ELLER ORGANISATIONEN?

Jeg hjælper ikke blot 1-til-1, men også på gruppe-, firma- og organisationsniveau, hvor jeg har arbejdet med både store, mellem og små firmaer og organisationer herhjemme og i udlandet

SÅDAN KAN JEG HJÆLPE JER

  • Sundhedsforløb for hele virksomheden, klubben eller organisationen
  • Evaluering af virksomhedens eller organistations "sundhedsmiljø" med henblik på at se, hvad der er rigtig godt, og hvor der er uudnyttet potentiale
  • Foredrag, workshops og keynotes om sundhed og toppræstation (eller om mere specifikke emner inden for sundhed, hvis det er for patientforeninger og -organisationer)
  • Sundhedstests/screeninger af alle eller udvalgte ansatte eller medlemmer, f.eks. med de sundhedstests kaldet HealthCheck og StressBalance, jeg har hjulpet BioWatch med at udvikle og raffinere
  • Kantine- og forplejningsoptimering og -sparring
  • Udvikling af digitale sundhedsuniverser

Læs mere om sundhedshjælp og inspiration på den store skala her

FØLG MIG PÅ SOCIALE MEDIER