MIN MISSION

FraSygTilRaskPortrætMadKøkkenbordFarver

Jeg er ekspert i Functional Medicine, sundhed, ernæring og toppræstation på den sunde måde.

Mine mottoer er:

 • Du man spise og leve dig sund og rask
 • Food Can Change Your Life

Nogle kalder mig "sundhedens mastermind".

Min mission er ret enkel: Jeg vil gerne hjælpe dig med at gå fra syg til rask og videre til sund … og evt. videre til personlig og fysisk toppræstation.

Jeg vil hjælpe så mange som muligt, med at kunne tage vare på egen sundhed. Derfor er mit mål at give dig viden, redskaber, inspiration, information (og nogle gange provokation), så du er i stand til, og så du er motiveret til, selv at gøre alt det du kan, for at spise og leve dig sund eller rask igen.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at blive din egen sundhedsekspert … og at undgå at bruge tid og energi på tiltag, der ikke er de rigtige for dig.

Sundhed er ikke et mål i sig selv. Jeg synes ikke, du skal være sund for sundhedens skyld.

Sundhed – at spise og leve sundt, at være i en sund tilstand – er interessant og vigtigt, fordi det er en del af forudsætningen for glæde, energi og vitalitet. Og fordi det giver dig den største sandsynlighed for at lave et godt og indholdsrigt liv, hvor du får lov til at ældes med ynde, og leve så få år som muligt hvor sygdom eller aldringens forfald tynger dig så meget, at det bliver ulideligt.

MIN EGEN HISTORIE

Jeg arbejder ikke bare med Functional Medicine og sundhed, fordi det er et job for mig.

Det med at inspirere så mange som muligt til så meget sundhed som muligt, det er min livsmission, og det at ville hjælpe så mange som muligt med at blive egen sundhedsekspert, det er p.g.a. min personlige sundeds- og sygdomshistorie.

Jeg har altid været enormt interesseret i mad og biologi (selv som baby og barn).

Og i mine teenageår og i mine tidligere tyvere, har jeg været rigtig, rigtig syg, hvor jeg måtte spise og leve mig rask.

MIT FULDE CV

MÅ JEG FÅ LOV TIL AT HJÆLPE DIG?

Det vil være mig en ære og hæder, at hjælpe dig, for min mission er jo at hjælpe så mange som muligt, med sundhed, glæde, energi og vitalitet.

Så den viden og indsigt jeg har, den også kommer andre til gode.

Jeg hjælper mennesker med:

 • At gå fra syg til rask
 • At gå fra usund til sund
 • At gå fra sund til personlig toppræstation
 • Jeg hjælper også mennesker med at lave og spise mad, der er lækkert og sundt. Bogstaveligt talt mad der er medicin forklædt som himmerigsmundfulde. Jeg kalder det også for FoodPower.

SÅDAN KAN JEG HJÆLPE DIG

MÅ JEG FÅ LOV TIL AT HJÆLPE JER … PÅ ARBEJDSPLADSEN, I FIRMAET, I FORENINGEN, I GRUPPEN ELLER ORGANISATIONEN?

Jeg hjælper ikke blot 1-til-1, men også på gruppe-, firma- og organisationsniveau, hvor jeg har arbejdet med både store, mellem og små firmaer og organisationer herhjemme og i udlandet

SÅDAN KAN JEG HJÆLPE JER

 • Sundhedsforløb for hele virksomheden, klubben eller organisationen
 • Evaluering af virksomhedens eller organistations "sundhedsmiljø" med henblik på at se, hvad der er rigtig godt, og hvor der er uudnyttet potentiale
 • Foredrag, workshops og keynotes om sundhed og toppræstation (eller om mere specifikke emner inden for sundhed, hvis det er for patientforeninger og -organisationer)
 • Sundhedstests/screeninger af alle eller udvalgte ansatte eller medlemmer, f.eks. med de sundhedstests kaldet HealthCheck og StressBalance, jeg har hjulpet BioWatch med at udvikle og raffinere
 • Kantine- og forplejningsoptimering og -sparring
 • Udvikling af digitale sundhedsuniverser

Læs mere om sundhedshjælp og inspiration på den store skala her

FØLG MIG PÅ SOCIALE MEDIER