DE 7 FAKTORER MED AFGØRENDE INDVIRKNING PÅ DIN SUNDHED: K.R.A.M.S.S.S

Før du overhovedet bør bruge tid og energi på alle mulige kostkure og diæter, specifikke kosttilskud, at spise eller udelade bestemte fødevarer, træne på en bestemt måde eller lignende, skal vi starte med at se på din overordnede sundhed, og hvordan du spiser og lever sundt sådan helt overordnet.
Når du gerne vil gøre noget for din sundhed, og når du gerne vil gå fra syg til rask, undgå at blive syg, toppræstere eller bare være sådan grundsund, så er der syv faktorer, du skal se nærmere på og forholde dig til. Det er din adfærd og de valg, du træffer bevidst eller ubevidst på disse 6 områder, der er med til at gøre dig mere eller mindre sund.

De syv faktorer er:

  • K for kost og ernæring
  • R for rygestop
  • A for (kontrol med) alkoholforbruget
  • M for motion, bevægelse og fysisk aktivitet
  • S for søvn
  • S for (mindre) stress samtidig med mere afstressning, ro og glæde
  • S for det sociale og psykosociale

Og de kan forkortes akronymen K.R.A.M.S.S.S.

Desuden har kropssammensætning og vægt også indflydelse på sundheden.

FÅ YDERLIGERE VIDEN OM K.R.A.M.S.S.S.-FAKTORERNE

UMAHRO UNIVERSE

Lær mere om K.R.A.M.S.S.-faktorerne og få inspiration til mad der er medicin forklædt som himmerigsmundfulde i mit digitale sundhedsunivers med sundheds-TV, madlavnings-TV, webinarer og opskrifter.

PRØV DEN 1. UGE GRATIS

BOGEN FRA USUND TIL SUND

Din guide til at blive sund eller endnu sundere med kost, motion, bevægelse, søvn, afstressning og livsstilsændringer.

KØB BOGEN

BOGEN FRA SYG TIL RASK

Din guide til at blive rask igen med kost, motion, bevægelse, søvn, afstressning, livsstilsændringer og Functional Medicine.

KØB BOGEN

BOGEN FRA SUND TIL PERSONLIG TOPPRÆSTATION

Din guide til at toppræstere i privatlivet, i skolegang og på arbejde gennem kost, ernæring, motion og bevægelse, søvnoptimering, afstressning, hvile, restitution og biohacks.

Få også de tips og tricks jeg selv bruger.

KØB BOGEN

"SUND OG STÆRK MED UMAHRO" 4-UGERS FORLØB

Er du klar til at tage dit største sundhedsafsæt?
Så kom med næste hold "Sundt og Stærkt 2024 med Umahro", hvor du får redskaberne til at skabe langtidsholdbare livsstilsændringer.

Du vil gennemføre de 4 uger i fællesskab med en masse andre deltagere, og I vil være hinandens støtter og sparringspartnere med mig som jeres guide og inspirator.

LÆS MERE OG TILMELD DIG NÆSTE HOLD

SUNDHEDSRÅDGIVERUDDANNELSEN

Tag min sundhedsrådgiveruddannelse og bliv den allerbedste sundhedsekspert for andre og dig selv.LÆS MERE OG SEND DIN ANSØGNING